Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskamycha22

na ktorym spotkaniu poszliscie do lozka z facetem??

Polecane posty

Gość ciekawskamycha22

tak sie wlasnie zastanawiam jak u Was bylo... bo ja z moim obecnym facetem (jestesmy razem 2,5 roku) poszlam do lozka na pierwszym spootkaniu (wczesniej rozmawialismy przez 3 msc przez neta) ... teraz jak sobie mysle to troche glupio wyszlo, ale ogolnie nie zaluje:):) a wiec teraz czekam na Wasze odpowiedzi:):)

Gość jestem pytaniem
na 1 spotkaniu. Ale po jakim czasie tego spotkania? Od razu po słowie cześć :)? Czy po1,2 godzinie?

Gość ciekawskamycha22
nie no posiedzielismy kilka godzin w knajpkach czyli nie wiem po 4-5 godzinach...a potem on mnie zaprosil do siebie i tak jakos sie stalo...

Gość kapiszonkagolonka
też na 1 chodze do łóżka. A fectów poznaję przez neta, gadam po kilka tyg. Juz z 3 tak się poznalam

Gość ciekawskamycha22
na koniec mi zapłacił

Gość ja poszłam z nim do łóżka
w dniu, w którym się poznaliśmy....chemia była taaaaaaaaaaaka, że nie dało rady się powstrzymać:) było to 10 lat temu, od 8 jesteśmy szczęśliwym małżeństwem:)

Gość kij wam w oko
ja z moim tez w pierwszy dzien,ale nie doslownie odrazu, poznalismy sie przez naszego wspolnego znajomego,gadalismy,bawilismy sie na imprezie i tak jakos wyszlo na plazy,ale niezauje jestem z nim do dzis juz 8 lat:)

Gość ja tez na pierwszym
i jestesmy razem od 2 lat.wczesniej znalismy sie telofonicznie jakis miesiac albo bardzo sie zzylismy.

nie jestem łatwa. Pierwszy raz mi się to zdarzyło, bo-jak juz wspominałam- chemia była nie do okiełznania:)

do ja poszlam z nim do lozka mi tez sie to zdarzylo pierwszy raz:):) i nie zapowiada sie zebym kiedys to powtorzyla bo on jest najwspanialszym facetem, na swiecie:):)

Gość llpp
To nas rozni od zwierzar, ze posiadamy rozum i potrafimy sie nim kierowac. Gdyby zonaty facet mial za kazdym razem isc do lozka z laska, o ktorej mysli, to musialby zwolnic sie z pracy i bzykac nonstop...

Gość łatwe łatwe
a no są łatwe :) ale cóóóż Ci do tego? :)

Gość łatwe łatwe
napisal cos zwiazanego z tematem. podsumowal kobiety wypowiadajace sie na nim na podstawie tego co napisaly. To chyba na temat?

Gość łatwe łatwe
przepraszam!!!! na forum :D

do latwe latwe hmm..wydaje mi sie ba jestem pewna, ze nie jestesmy latwe...bo jak widac wiekszosc z nas jest wlasnie w stalych zwiazkach z tymi facetami... a tak nawiasem mowiac nie ma latwych kobiet sa tylko takie , ktore poprostu lubia seks i tyle:):)

Gość ja tez na pierwszym
latwa nie jestem i nigdy nie bylam, po prostu bylam tak rozbita po ostatnim facecie ze uznalam ze cos mi szkodzi raz sie zabawic a to ze jestesmy razem to jakos tak wyszlo.ten jeden raz uleczyl mnei z cierpienia bog wie ile po facecie.

Gość tyrn
"nie ma latwych kobiet sa tylko takie , ktore poprostu lubia seks i tyle" to ulubiony tekst puszczalskich tak samo jak materialistek "facet musi byc bogaty, zeby utrzymac rodzine"

Gość llpp
To wasze zycie i wasze decyzje, ale po cholere byc hipokryta i zaprzeczac faktom? Jesli laska rozwala nogi przed facetem, ktorego zna osobiscie od 10 godzin to jest latwa i kropka.

ciekawska- najwaspanialszy to jes MÓJ:D:D pozdrawiam i dużo miłości na dalsze lata życzę:)

tyrn nie wiem czy jestes kobieta czy mezczyzna.. a ja lubie seks i to nawet bardzo...i nie jestem puszczalaska...jak juz wczesniej mowilam jeste´m od 2.5 roku z jednym facetem :P:P

Gość Małrycyna
Nie poszłam jeszcze do łóżka. Nie ten czas. Jako 16- latka na pewno bym nie poszła na pierwszym spotkaniu. Ten pierwszy raz chce przeżyć z osobą, którą kocham i ufam jej bezgranicznie. Pewnie się taka nie znajdzie, bo ciężko przychodzi mi kochać.

Gość tyrn
"i nie jestem puszczalaska...jak juz wczesniej mowilam jeste´m od 2.5 roku z jednym facetem" co innego byc z kims 2.5 roku, a co innego po seksie juz wiecej go nie spotkac i znalezc kolejnego, z ktorym pojdzie sie do lozka na pierwszej randce i znow go wiecej nie spotkac, itd.

Gość a z tego wniosek
żeby zawsze chodzic do łóżka na pierwszym spotkanu,to daje gwarancje na długi i szczęśliwy zwiazek :D