Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaproszona na wesele

czy na weselach zdarza sie seks

Polecane posty

Gość edexs
Kto nie ruchal jeszcze panny młodej? Ja!!!!!!!! A kto ty jestes? Pan młody :)

Gość gość
sama odbyłam stosunek seksualny z ... (nieważne)

Gość gość
Ja byłem świadkiem, miałem wtedy 17 lat. Wróciłem na chwilę do swojego pokoju, a tuż za ścianą słyszałem bzykanie.

Gość gość
Dopiero po poprawinach zrobiliśmy sobie wspaniałą orgię. Do dziś pamiętam tamto zerżniecie mnie.

Wesela? Co wy o nich możecie wiedzieć. Teraz to bardziej przypomina takie kreskówki z Las Vegas, bo po roku zaraz rozwód. :( , chociaż niekoniecznie. Przesadziłem. Ja miałem jeszcze okazję przeżyć, takie prawdziwe wesele :) Cała wieś się bawiła. :D Żywią i bronią... sól naszej ziemi jest na niedocenianej prowincji. Tam nikt nie zamienia się w wielkomiejskiego mapeta i robi z wesela już pogrzeb, bo pieniądze na dziecko, to nie jest to w co powinien inwestować obecny rząd. Seks za pieniądze, dzieci za pieniądze? :D :D Co jeszcze?

Gość gość
Ja byłam świadkiem jak koleś mający 34 lata pokłócił się ze swoja panną która była śliczna, gdy poszła do domu przysiadła się do niego pani przed 60:) Tak go omamiła, że już na sali zaczynali kopulację nie mogąc się powstrzymać aż wreszcie postanowili iść do auta i tam całą noc na wszystkie sposoby, rano obserwowaliśmy ich samochód i czekaliśmy na chwile kiedy on się obudzi hi hi hi Wygrzmocił ją tam na wszystkie strony, rano ona wstała i poszła spać do swojego samochodu on po chwili odjechał tym zaparowanym autem. Ciekawa jestem jago samopoczucia po tym wszystkim. Jego dziewczyna się o tym nie dowiedziała chyba bo nadal są w związku.

Gość gość
tak byliśmy, jedna para robila to pod stołem kamerzysta nawet złapal kilka ujęć ;)

Gość gość
Jak gralem to na kazdym weselu Mialem laske do rzniecia nie pamietam ile ich bylo