Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek19

jestem zalamana

Polecane posty

Gość joasiek 32
Nie spiesz sie,bo to wyglada,ze tylko ze wzgledu na ciaze chcesz go miec za partnera.Czujesz cos do niego ?Zobacz jak to sie rozwinie.......

Gość smutasek19
ja bardzo duzo spie i ciagle mam ochote na slodkie ale sie ograniczam bo nie chce sie roztyc bardzo On sie staral o mnie juz od dawna tzn okazywal mi uczucie ale ja mialam chlopaka Kiedy mnie zostawil mies temu Marek od razu zrobil she bardziej konkretny w swoich uczuciach i czesciej sie spotykalismy Nie wiem mam takie skoki nastrojow

Gość smutasek19
kiedy jest blisko czuje sie dobrze

Gość smutasek19
kapalam sie i kot mi cos ponaciskal

Gość a ja ci powiem tak
Ile jeszcze będziesz jęczała?:OKobieto ogarnij się bo niedługo zostaniesz matką.Jak wychowasz dziecko?Na jęczydło niezaradne?Wez się w garsc

Gość smutasek19
staram sie ale jesli cie to irytuje nie czytaj Myslisz ze to tak latwo

a ja ci powiem tak a ty ile jeszcze będziesz tu czytac? nie masz przyjacoł to kup sobie psa zamiast tu wylewac swoje frustracje...dziewczyna ma problem i potrzebuje pomocy więc czep sie własnej baby ja w pierwszej ciązy zajadałam sie spaghetti w ogromnych ilosciach pycha uwielbia makaron ;)

Gość smutasek19
dzieki Kochana po raz kolejny za wsparcie Widzisz ja tu nie kaze sie nikomu udzielac a ludzie maja pretensje Dokladnie mam problem bo to dla mnie jest nowe Nie jecze tylko szukam rady wsparcia Dopadlo mnie przeziebienie gorczka katar kaszel Marek po pracy zabierze mnie do lekarza nie chce ryzykowac Ostatnio rzadko bywam na uczelni oj beda zaleglosci

Gość smutasek19
grypa mnie dopadla Zwolnienie z zajec mam na 2 tyg Mama zaprosila dzis Marka na swieta do nas Zgodzil sie i to z duzym entuzjazmem Jak widac los decyduje sam za mnie Ale ciesze sie ze te swieta spedzimy razem Mam nadzieje ze wyzdrowieje Dobrze ze mam laptopa i moge pisac z wami bedac w lozku

Gość joasiek 32
Ja w pierwszej ciazy to czytalam glownie poradniki jak karmic piersia i jak troszczyc sie o noworoka i jak rozwija sie tydzien po tygodniu.:):):)

Gość joasiek 32
noworodka*

Gość smutasek19
tez mam duzo takiej literatury poza tym na codzien mam to w szkole bo jak wspominalam studiuje pedagogike Takze troche pojecie mam ale wiadomo co innego teoria co innego praktyka

tez czytałam a po porodzie czarna dziura w głowie nic z tego co przeczytałam nie pamietałam ;0

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
śledzę ten wątek od samego początku... Kilka myśli mi się przez głowę przetacza.... Życie wystawia Cie na niesamowitą próbę. W ciągu tych kilku miesięcy będziesz musiała bardzo dorosnąć, żeby dać przykład i dobre wychowanie swojemu maleństwu... Szkoda tych młodzieńczych lat, ale tak niestety jest, że jak isę decydujesz napójście z kimś do łóżka, to obojętnie od wieku ryzyko zajścia w ciąże istnieje.... Wiele osób tego nie rozumie i sam jestem ciekaw czy Ty byłaś tego świadoma... Możesz mi napisać jak się zabezpieczaliście? Pytam z czystej ciekawości... Z drugiej strony masz niebywałe szczęście, że masz przy swoim boku mężczyznę, który Cie kocha bezgranicznie. Dostajesz od niego w tym momencie WIELKI DOWÓD MIŁOŚCI. Nie skrzywdź do i bądź z nim szczęśliwa, jeśli zdecydujesz się z nim być - bądź z nim już do końca. Ale bądź pewna, że chcesz z Tym mężczyzną spędzić resztę życia. Ja ze swojej strony - życzę Ci dużo wytrwałości, szczęścia, mądrości i wielkiej miłości :) POWODZENIA I TRZYMAM KCIUKI Pisz tu na bieżąco, co się dzieje u Ciebie, bo jestem bardzo ciekawy :)

Gość smutasek19
Dziekuje za dobre slowo. co do zabezpieczenia to na poczatku kiedy zdecydowalismy sie na wspolzycia to prezerwatywa i tabletki ale zle sie ostatnio po nich czulam wiec odstawilam no i stosunek przerywany Jasne ze mialam swiadomosc zajscia w ciaze caly czas sie z tym liczylam Ale mialam ukochanego faceta bylam pewna jego milosci wiec az tak sie nie balam Poza tym uwielbiam dzieci wiec tym bardziej

Gość smutasek19
potem on oznajmil ze odchodzi dla mnie swiat sie skonczyl a teraz wiadomosc o dziecku Juz na to nic nie poradze Co do Marka to nie podejme pochopnej decyzji dopoki nie bede pewna swoich uczuc Za nic w swiecie nie chce go skrzywdzc Jest moim Aniolem

Gość smutasek19
potem on oznajmil ze odchodzi dla mnie swiat sie skonczyl a teraz wiadomosc o dziecku Juz na to nic nie poradze Co do Marka to nie podejme pochopnej decyzji dopoki nie bede pewna swoich uczuc Za nic w swiecie nie chce go skrzywdzc Jest moim Aniolem

Gość smutasek19
Przykro mi tylko ze moj byly chlopak po takim czasie przez ktory razem bylismy ma czelnosc powiedziec ze sie puscilam i nazwac wlasne dziecko bachorem Jak on temu dziecku kiedys spojrzy w oczy

Tyle tylko , że on już przy Tobie jest. Już pogłębia swoją miłośc bo mu na to pozwalasz.... Miej tego świadomość... Facet Cie kocha i ma nadzieję na odwzajemnienie miłości z Twej strony :) POWODZENIA!

Gość smutasek19
przykro mi tylko ze moj byly chlopak po takim czasie przez ktory razem bylismy ma czelnosc powiedziec ze sie puscilam i nazwac wlasne dziecko bachorem Jak on temu dziecku kiedys spojrzy w oczy

ale on już jest przy Tobie :) i oczekuje Twej miłości.... a w zamian pokocha Ciebie i Twoje dziecko.....

Gość smutasek19
Dobrze mi kiedy on jest blisko kiedy mnie przytula troszczy sie o mnie Kiedy okazuje mi swoje uczucia Tak wyjatkowo sie czuje kiedy kladzie mi reke na brzuchu glaszcze go caluje i mowi ze tam jest nasze malenstwo Czasem az placze bo nie wierze ze na takim zakrecie spotyka mnie cos tak pieknego

Gość smutasek19
Nie wiem czy ja na to zasluguje Czy on nie zasluguje na kogos lepszego Moze i czyjas racja ze gdyby nie ciaza to by tak nie bylo Ale w tym niezwykle trudnym czasie on mnie otoczyl takim uczuciem ze tego nie da sie odrzucic Ja nawet nie chce Z kazdym dniem on staje sie dla mnie niezwykle wazny I chce przyjac jego serce i jednoczesnie oddac swoje

Gość smutasek19
Nie zdawalam sobie nawet sprawy z sily jego uczucia Zaproponowal mi nawet ze uzna dziecko jako swoje zeby nikomu nic juz nie mowic Nie prosic o nic bylego

Gość smutasek19
Snilo mi sie ze rodzilam ale ten sen byl straszny Dziewczyny jak to jest z tym porodem okropnie sie boje:(

Gość joasiek 32
Nie jest az tak zle...ja chodzilam do Szkoly rodzenia.Tam ucza techniki oddychania.,co bardzo pomaga w bolach.:) Tez sie balam. Trwalo to okolo10godz. Z druga ciaza tylko 2 godziny.I rodzilam w wodzie i bylo super.:)

Gość smutasek19
az 10?

Gość smutasek19
a za taka szkole rodzenia duzo sie placi?

Gość ok 300zł chyba

Gość joasiek 32
Mieszkam w Niemczech,tu jest za darmo.10 godz.od pierwszych skurczy,ale mocno boli dopiero pod koniec.Aby urodzilam to za 15 min.podali mi malenstwo do piersi (wazne,by z tym dlugo nie czekac).i o wszystkim zapomnialam.:):):)