Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

selfdestructivelittlegirl

Która waszym zdaniem jest lepsza?

Polecane posty

Gość ta pierwsza

FF poniewaz: 1 - jest otwarta! (zrodla mozna sobie obejrzec) 2 - jest bardziej popularna! (wiecej stron jest pod nia robiona) 3 - obsluguje otwarte standardy video (ogg theora i ogg vorbis) 4 - ma wiecej dodatkow, od kalendarzy po pogode Oczywiscie ma wady w stosnku do opery jak wieksze uzycie pamieci, czy wolniejsze otwieranie inektorychs tron ale powyzsz eplusy przemawiaja na korzysc FF.

Internet bezprzewodowy i przewodowy tot o samo, przegladarka nie ma tutaj znaczenia.

Posluchaj ja prowadze firme w tym zakresie i z technicznego punktu widzenia to bez znaczenia. Internet czy leci po kablu, czy bezprzewodowo dla protokolu HTTP wyglada tak samo bo to inen warstwy. To tak jakby wybierac czy lepiej sie pije z butelki plastikowej zielonej czy niebieskiej, w zaleznosci od tego czy jedziemy samochodem czy tramwajem.

Gość ja mam laptopa i na
a internet explorer?

Hept, ale ten gościu mówił coś o otwieraniu stron. Samo to, że się dłużej ładują, z czym to jest związane? Poza tym, połączenie bezprzewodowe jest zdecydowanie mniej stabilne i to właśnie o to chodzi, a nie o samą transmisję danych, bo wiadomo że to te same bajty.