Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goaheadnow

ale powiem wam jakich ja mam głupich i WYRODNYCH rodziców

Polecane posty

Gość goaheadnow

to już chyba nikt. I przez nich i zboków leśnych zostałam z gołą dupą w życiu, bezdomna, bezrobotna. Przez bandę ciulików małomiasteczkowych i wiejskich za odmowę współżycia seksulanego. No dosłownie. Ale 10 lat temu to moja matka naprawdę mi mogła mieszkanie kupić. jezu chryste - dzien w którym umrze to głupie i chore na łeb babsko będzie najszczęśliwszym dniem mojego życia. Nie rozumiem jak ona mnie mogła tak popsuć, naprawdę. taka mądra byłam jak byłam młodsza i tak zgłupiałam przez to zgniłe babsko, któremu się nie chciało żadnego obcego języka nauczyć. Ano - ale typowa Polka to jest. Ani słowa w żadnym jezyku i najmądrzejsza na świecie. A cokolwiek palec przyłożyła to mi wszystko w życiu popsuła. FUJ!. Jedynie, że jeździć autem umiem dzięki niej , a tak wszystko ruina. Może i miała jakąś rację, ale pieprzoną w Polsce - żadną znaczy się. Ło Boże - byle 1000 km od niej i nigdy zdziry nie widzieć bo wszystko przez nią :( Nie dajcie się głupolowatym rodzicom. Na koniec zostałam mianowana CIEMNIARĄ opluta i obrzucona gównami. taką mam rodzinę i jeszcze gówno we mnie - że świrów , zboków i kanalii ludzkich kościelnych i ateistycznych NIE TRAWIĘ :( Jeszcze pretensje dosłownie. Do porzygania. Ja nie wiem jak ja tu miesiąc jeszcze przeżyję - FUJ! :(

Gość I am so sorry for you
to sie wyprowadz widzisz problem glupolu?

Gość chyba sie w nich wrodzilas
niestety

Gość SWEETBALOO
a gdziez to sie wydarzylo?

Gość goaheadnow
Mówię wam - jedynie, ze szambie nie skończyłam przez gówna ludzkie zwane moja rodzina. Takie lokalne, a innych nie chcę znać bo jeszcze im PECHA przyniosę - tow szystko takie przesądne teraz. No ale w szmabie nie skończyłam. No ale wiecie z tymi językami - jakby moja matka miała być taka durna jak bachleda... ale obawiam się , ze była :( no i wszystko przez to. Ale ludzie to są kanalie wiecie - a żyją tylko cudzymi dupami a swoje dupy mają idealne. Już, już. Kiedyś sie okaże kto pójdzie w prawo a kto w lewo. Oby te ideały nie znalazły się pierwsze w piekle. Np. moja matka - ta zakłamana suka ze wsi :(

Gość jacobs
To znowu ta biedna chora będzie -pisała sama do siebie..

Gość jak to mowia nie daleko
pada jablko od jablonki

Gość aa to ta psychiczna
dziewczyna od bachledy

Gość goaheadnow
To wszystko wydarzyło sie w baraniej głowie z chujowym wójtem z Sosnowca. Co zna jezyk angielski nawet. Pono. A moja matka jaka głupia była taka jest, ale już cipie nie ufam ani na centa. Co za cipisko wiejskie niedorozwinięte w łeb. I przez nią 4 lata do dupy. ZNOWU :( I jej dupiate koleżanki z mózgiem w kroku. Położne nabożne ...:(

Gość SWEETBALOO
co ty chcesz od bachledy????

Gość weź nie pier..ol bejbe
:)

Gość I am so sorry for you
zazdrosci. Sama pewnie dalaby dupy farelowi no ale sie nie udalo

Gość goaheadnow
Moja matka to taka jest, że chałupę na pukiel i wszystkich w zadku. Ciekawe czy Lidka bachleda jest taka sama. Ale kłamie,że praca najważniejsza. Chyba jej dupa w tej pracy. To tak. Bo nie praca , która zysk przynosi. Zreszta kto by pojął matkę. Niby nie pije, ale... :( Głupia byłam i naiwna, że jej słuchałam. W mieście bym ją zajebała, a na wsi do dziś sięboję jej i jej macochy herbu POPIERDOLENIEC TOTALNY już :( I ta cała rodzina - OHYDA - byle już jak najdalej stąd :(

Gość goaheadnow
Ja robię tylko to co muszę. czasem coś trzeba wiesz. Ale dać dupę Farelowi? No nie mów, że ktoś ci to kazał. Poleciała cipcia na forsę i tyle. Na religię? A sama ma jakieś zasady? Na Wawelu była - rządzić i tyle. No to co sie krzyżem przejmowała wariatka. A niby taka logiczna. Jak chuj - dosłownie - teraz to już drugi farel jak dla mnie. Jeszcze oddała dziecko - logicznie :( Ale fakt lepiej mu będzie z ojcem niż z taką pierdolniętą matką (jak moja na przykład ). :( I dlatego dziecko jej zabiorą - bo to idiotka w rzeczy samej i już :(

Gość goaheadnow
Jakby miałam 15 lat to by sie nad nią zlitowali - nie wiedziała po co w ciążę zaszła. Ale 26? 26 lat - stara dupa i tyle. Moje zdanie. Coś jej sie we łbie przemieszało i koniec :(

Gość goaheadnow
ale się wyrażam pięknie przez to forum. no ale jak sie tu wyrażać siedząc wśród takich pizd. Żałuję że od razu taka nie byłam jak tu przyjechałam . ło jakbym ja klęła od razu. Od chujów, ciulów, wszystkiego. I zaraz by sie mnie wszyscy bali. I tak ma być. Inaczej chuje i ciule mnie okradli - ło pizdy nieludzkie. I to do kościoła latają. Ło ciule i kurwy. Dosłownie :( chcieli mnie zamęczyć i wysłać do psychiatryka jakieś kurwy z prawo jazdy i szkolne pizdy nieludzkie. ja wam dam chuje skurwiałe ! Tyle im dam ...satysfakcji :(

Gość goaheadnow
Ja myślałam, ze onimi dobrze życzą, że się w mieście nie dałam a te chuje, ciule i kurwy na mnie tu. O ja wam dam wy szmaty ludzkie - jeszcze tego chuje i pizdy pożałujecie. Tak teraz sie zachowuję :( I z widłami na pizdy miejskie pierdolonięte w dekiel a wredne jak śmierdzące gówno. AMEN :(

Gość goaheadnow
Pierdolnięte w dekiel skurwiele miejskie złodziejskie - oto co myślę o ludziach, którzy mi zmarnowali 4 następne lata życia tu i tyle :( Wiejsko miejskie szmaty wielkie bezmyślne :(

Gość goaheadnow
Ja przez tych idiotów ze wsi mogłam trafić do psychiatryka - ja im jeszcze pokażę tych chujom nieludzkim. Ja wam jeszcze dam wy chuje nieludzkie! :( Jeszcze tego skurwiele pożałujecie - wszyscy :( Za moją krzywdę numer xyz. :(

Gość zrób sobie prezent
a wogóle o co chodzi w tym monologu? Haos toalny....

Gość SWEETBALOO
jebaj sie psycholu

Gość goaheadnow
Bo mam skurwiałych rodziców i nie chcę ich widzieć przez rok następny co najmniej. To oszuści i kłamcy i przez nich się w życiu poniewierałam, życie sponiewirało mnie. teraz musze z nimi siedzieć, a skurwieli dwóch nienawidzę. Tylko ilością na mnie a chuje jakich mało. No i to moja tragedia jest, że ich słuchałam. teraz ich w chuja mogę kopnąć i tyle mnie obchodzą oni i ich podchody,a sie znęcają nade mną dalej bo są starzy i szukają służącej. już mam kurwa dosyć takiej darmowej służby. iech se znjadą jakąś mądrzejszą , której coś odpalą bo ja mam ich mord jebanych dosyć oglądania - przysięgam. :( Sama se to zawaliłam poniekąd, ze mam takie ciężkie życie, ale oni tez mieli refleks szachisty i w wieku 25 obudzili sie z ręką w nbocniku. Nienawidzę chujów i koniec. Na odległość nic im nie zrobię a tak to ich zadźgam raz i spokój. I na to samo mi wyjdzie. No teraz to już życie zmarnowane ale należało ich otruć jak byłam mała. Chuja są warci i tyle :( I zawsze tak było :( No to im nie zrobiłam i koniec dyskusji ze mną bo tak mną poniewierali chuje jebane w łeb :(

Gość weź nie pier*ol bejbe
Chrzanisz jak potłuczona...

Gość goaheadnow
No bo to jest tak, że ja chciałam oni B i jakoś tak bo ta wiocha taka ciulata jest. A mnie w chuja robili pizdzielce - niech się srają teraz na zawsze. Pierdolone chciwce i bezmózgie chuje dwa. tyle o nich myślę - niech się srają na zawsze :( tyle mam z bycia dla nich dobrą , ze mi całe życie zasrali tą schujałą Polską i koniec. Zawsze dostaną wpierdol w chuja ode mnie i koniec - po co mnie zrobili i koniec :(

Gość goaheadnow
i wcale nie chrzanię tylko piszę prawde - ja A oni B no i tak chujato wyszło. A jeśli chodzi o moje słownictwo to tylko sie zamierzam pogorszyć i koniec. Ciule, chuje. pizdy, kurwy i skurwiałe szmaty ludzkie złodziejskie - to Polska i nie ma niczego innego tu. przyjebać w chuja i cipe tu każdemu i koniec. AMEN :( Dosłownie :( koniec monologu :(

Gość weź nie pier*ol bejbe
Nie wiem co bierzesz ale zmień dilera albo bierz połowę.

Gość goaheadnow
Jeszcze se wezmę druga porcję tego samego - uwierz mi. Jedno wielkie dno i od czasu do czasu mordesrtwo seryjne. Oto Polska - kryminał jeden wielki , skandal, durnota i dno. I bdzie tylko gorzej. A praca? A to tam ...dodatek do życia. Forsa - no to nie będziecie mieć państwa I SŁUSZNIE - po co takim idiotm ziemia? I tak leży odłogiem. Przyjdą inni. I wam za nia zapłacą. Dosłownie :(

Gość goaheadnow
idiotom - tak miało być. :(