Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHcecie to wierzcie

CZy można kochać dwie kobiety na raz?

Polecane posty

Gość CHcecie to wierzcie
Byłam najlepszą uczennicą w szkole,ale właśnie przez te picie jej nie skończyłam,nawet urząd pracy mi jej nie znajduje u nas nie ma ,a opieka społeczna daje 238 zł miesiecznie,nawet na dojazdy do urzędu nie starcza,a co dopiero do roboty.

tak naprawdę to wszytsko wydaje sie z czasem banalne.. rano praca, po poludniu obiad, potemjakies krzatanko po chalupie, poczyta sie cos.. takie normalne życie. Ja od niedawna jestem doatorką i mi to pasuje. Kiedys mnie interesowały koncerty tylko i szukanie guza:)

CHcecie to wierzcie>zalozylas sobie ze jestes do niczego i mozesz co najwyzej jak pchla wysysac krew z kuzyna wciaglym poczuciu winy i braku porozumiena z samą sobą. Jesteś jeszcze emocjonalnym dzieckiem.

Ja kiedyś chciałam być "gliną" ale tez pogodziłam się z losem. czasem trzeba odpóscic pewne sprawy z różnych wzgledów ale nie jeśli chodzi o szacunek do samego siebie i inne kluczowe sprawy.

Gość CHcecie to wierzcie
Emocjonalne dziecko?wiesz co to uzależnienie?od maja co dnia piłam,teraz chcę przerwać ,leżę ,podnieść się nie mogę i tak z tydzień/!/,na 5 odwykach byłam dobrowolnie i nie mogę przestać

Gość kroliczka
a ja natomiast nie bede sie zapijac na smierc, nawet gdyby mi przyszlo lezec w jednym grobie z blokersem :O zawzielam sie i kuzwa przerwie ten lancuhc dysfunkcji w mojej rodzinie. a jeden drink na dobranoc to jeszcze nie zapijanie sie :P

Ja nie wierzę w uzależnienia... tylko w kaprysy i brak silnej woli.

Gość kroliczka
chcecie to wierzcie... przy kuzynie sie nie wyleczysz, bo on tez lubi wypic ... i nakrecacie sie nawzajem on ci pomaga a przez to ci szkodzi.

Gość kroliczka
kajtus ... alkoholizm to choroba tak samo jak np. cukrzyca.. moze wyleczysz chorobe adisona przy pomocy silnej woli? chcialabym to widziec.

wiem ze to choroba ale każdy sam się w nią wpędza, na raka nei chorujesz na własne zyczenie. Jesteś kowalem swojego losu.

istnieja predyspozycje genetyczne do uzaleznien... niestety w raka tez sie mozesz wpedzic poprzez fatalne odzywianie, stres, przebywanie swiadome lub nie wsrod toksyn itp.

Czy ja wiem... zyjemy w takich czasach, że większość i tak skończy z nowotworem.. straciłam niedawno ojca - jestem predystynowana by być następną? Myślę, że wiele zależy od siły wewnętrznej i tego co każdy z nas myśli sam o sobie.

Słusznie Kancik ale wciąż jesteś młodziutką kobietką i zapewne niebawem czarne myśłi odejdą w zapomnienie. Zwłaszcza, że na forum krąży plota, że masz fajny biust hihi.

Gość CHcecie to wierzcie
Sam się wpędza?nigdy przy żadnej okazji nic nie wypić?mnie już 1 kielyszek w życiu zafascynował.na początku jest pięknie,rozluźnia,daje zapomnieć o problemach i nie sprawia żadnych kłopotów pracaitp.,a wpadasz niepostrzeżenie

kant... jesli naprawde jestes szczesliwa... to juz sukces jesli jestes pogodzona to drugi sukces.. tylko, ze ja tego pogodzenia u ciebie tak do konca nie widze... cierpisz chyba

Przyjaciela? No nie wiem... moze upierdliwa jestem, ale przyjaciel nie powinien calowac sie z toba majac zone w zanadrzu. :(

to znaczy przyzwoity czlowiek? to dobrze... wszyscy potrzebujemy przyzwoitych ludzi wokol nas. skoro przyjaciel... to nie mozesz mu komplikowac zycia ... tak mysle. chyba odciecie sie jest najlepszym wyjsciem dla ciebie i dla niego. szcegolnie dla ciebie. ida swieta.... rodzinnie sie robi. twoj przyjaciel wroci do domu, zony, choinki i wigilii.... a co z toba moja sliczna? kto sie zatroszczy o kancika na swieta?

Gość cały pułk kocham
taka jestem

Gość asdfgsdf
hojna jesteś