Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Iwona 29 Ostr贸w Wlkp

Chod藕 tu kto艣 i powiedz mi, czy przesadzam

Polecane posty

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
no niech kto艣 przyjdzie mam pytanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem s艂ucham

Udost臋pnij ten post

jestem z facetem w zwiazku na odleg艂o艣膰, tzn ja jestem w krakowie, on w warszawie. co do jego mi艂o艣ci watpliwo艣ci nie mam... tym bardziej dziwne jest to, co mi o艣wiadczy艂. mieli艣my nie widziec sie ca艂y grudzien, i mia艂 przyjechac do mnie 20 grudnia. urlop ma juz wczesniej, ale postanowi艂 sie spotkac z dawno niewidzianym kumplem, kt贸ry akurat bedzie od 17 w warszawie. dobrze wiedzia艂, ze to maja byc moje pierwsze prawdziwie rodzinne swieta, tzn swieta z nim, bo wczesniej to masakra i patologia a nie boze narodzenie. wiedzia艂 ze rozp艂ywam sie w tym ca艂ym kiczu, kupuje bombiki, pieke chatke z piernika, robie cuda, ktorych nigdy nie robi艂am, i ciesze sie przy tym jak dziecko. dzisiaj zadzwoni艂, i powiedzia艂, ze koledze nie op艂aca sie przyjezdzac na 3 dni tak daleko, i zapyta艂, czy w zwiazku z tym zgodze sie, zeby przyjecha艂 24 po po艂udniu... ja jestem bardzo liberalna, wszystko rozumiem, ale dobrze wiedzia艂, ze zaplanowa艂am juz kazdy dzien od 20 poczawszy, i ze zalezy mi na tym jak na niczym na swiecie. teraz jestesmy pok艂贸ceni, bo ja samo pytanie uzna艂am za niedorzeczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rewtwewt
najwazniejsze 偶e sp臋dzicie razem Wigili臋 i 艣wi臋ta, prawda? Bez sensu si臋 k艂贸ci膰 teraz przed 艣wi臋tami...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem s艂ucham
No wiesz je艣li tak sie umawiali艣cie i on wiedzia艂 jak bardzo jeste艣 zaangazowana to nie powinno mu to przyj艣膰 do g艂owy. My艣l臋, 偶e nie przesadzasz. Musicie och艂on膮膰 i na spokojnie porozmawia膰.Zapytaj go czy on w og贸le zdaje sobie sprawde ja wiele to dla ciebie znaczy. Sam powinien w ko艅cu doj艣膰 do tego, 偶e nie powinien tak post膮pi膰

Udost臋pnij ten post

tak, spedzimy po miesiacu niewidzenia sie wiecz贸r 24 i poranek 25, bo kolo po艂udnia wyjezdza. to mia艂o byc 5 dni... po takim d艂ugim czasie

Udost臋pnij ten post

no nic, dziekuje za odpowiedzi, bo on mi mowi ze zg艂upia艂am, jestem zaborcza, egoistyczna i takie tam... ma duzo stres贸w, moze stad ;)

Udost臋pnij ten post

"bo on mi mowi ze zg艂upia艂am, jestem zaborcza, egoistyczna" :O Skoro nie widzieliscie sie az tak dlugo i on woli mimo wszystko spedzic z Toba raptem 2 dni, bo kolega najwazniejszy, to postawilabym sobie pytanie: czy jemu na Tobie zalezy?

Udost臋pnij ten post

nie pomoze, ale nie o to chodzi... ja w艂asnie chce to sama zrobic, ale np zaplanowa艂am na 22 g艂upokowate spotkanie przedwigilijne ze znajomymi, na kt贸rym chcielismy sobie pierniczki wykrawac, mielismy razem szukac prezent贸w dla rodziny.. i takie tam. on tak czy owak bedzie "na gotowym", ja chcia艂am tylko zebysmy ten czas poprostu razem spedzili, zebysmy byli blisko i cieszyli sie swiatecznymi g艂upotami. a jak przyjedzie 24, no to co? zjemy, pogadamy o waznych sprawach, bo troche ich jest i spac... wszystko inne, co mia艂o byc fajne przez jego obecnosc, stanie sie mechaniczne - mechaniczne bede sobie w samotnosci kupowac prezenty, ktore potem rozdam biegiem i po swietach

Udost臋pnij ten post

zalezy... tego jestem pewna, bo on tez do tej pory bardzo duzo z siebie dawa艂, i sprawdzi艂 sie w sytuacjach kryzysowych. tylko czasami ma takie wyskoki, zazwyczaj potem bardzo za艂uje i sie rehabilituje, i pewnie tak bedzie.. tylko ze na razie jestem swiezo po k艂贸tni, a ze lubie byc sprawiedliwa i dawac mu wolnosc wyboru, to sie sama zastanawiam... najgorsze, ze teraz nawet jak przyjedzie, to bede sie zastanawiac czy jest z w艂asnej woli, czy mu to sprawia radosc, czy moze ja go zmuszam nieswiadomie :o niestety lubie sie samobiczowac takimi myslami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Koles kt贸ry wybiera
Koleg臋 a nie w艂asn膮 dziewczyn臋 kiedy wie 偶e jest jej potrzebny 偶e to dla niej wa偶ne jest jakim艣 debilem. Koledze nie op艂aca si臋 przyjecha膰 i co on pojedzie do kolegi? I jemu bedzie si臋 op艂aca膰? Nosz kurwa czego艣 tu nie rozumiem. Zastan贸w si臋 naprawd臋 czy on ci臋 faktycznie kocha

Udost臋pnij ten post