Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitus09

nie rozumiem go...

Polecane posty

Gość anitus09

chłopak zerwal ze mną około 4 miesiące temu.. i od tamtej pory nie mielismy zadnego kontaktu.. wina lezala po obu stronach , ja go przeprosilam itp ale on stwierdzil ze to juz nie ma sensu.. teraz ma cały czas jakies dołujące opisy na gg.. nie rozumiem go.. sam zerwal.. a ma takie opisy jakby mu sie zycie zawaliło.. raczej nie ma zadnych problemów bo jest wszytsko tak jak dawniej.. ma prace no i wszystko tak jak kiedyś.. tylko ze teraz nie ma mnie.. sama nie wiem co robic.. bo przez te opisy ja jeszcze bardziej sie dołuje.. moze i powinnam usunąc jego nr ale nie potrafie ;/

Gość qvvarz
jesli to chodzi o Ciebie to powinien zrobic jakis krok w Twoim kierunku. Bo jesli to nie o Ciebie chodzo a Ty sie do niego odezwiesz to mozesz sie wyglupic. Radze skasowac nr :)

Kobiety lubię same siebie oszukiwać.Dawać sobie nadzieję.I przeinaczać.Jeśli mnie rzucił,a teraz jest smutny,to pewnie wciąż mnie kocha.Skoro facet powiedział,że nie ma sensu,jaki sens drążyć cóś co sensu nie ma.To już jest koniec,możecie iść-każdy w swoją stronę.Jesteś wolna.

Mój ustawiał takie opisy,żebym wiedziała,że to do mnie.. ja coś ustawiłam,a on wymyślał coś tak żebym się domyśliła,że to do mnie.. jesteśmy znów razem od 3 msc

Gość anitus09
a on się do Ciebie odezwal czy ty do niego?

Napisałam smsa od tak se i udawalam, ze tak po prostu pisze z nudow albo cos.. nastepnego dnia sie nie odezwalam wiec ustawil na gg opis ze cos by powiedzial ale tego lepiej nie zrobi.. pomyslalam ze to cos glupiego wiec mu napisalam ze jak ma mi cos do powiedzenia to niech mowi prosto a sie nie bawi w jakies opisy i napisal ze zrobil to bo chcial zebym tylko sie do niego odezwala :)

Gość lovelas na kafe
może masz brzydki ryj i cię rzucił? albo jesteś pasztet?