Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfsdfsdffd

kolezanka faceta

Polecane posty

Gość sfsdfsdffd

co myslicie na temet kolezanek wszych facetow???czy pozwalacie im je miec??Nie denerwuje was to ze wasz facet pisuje z inna smsy??

Gość ja powiem tak ....
mnie nie denerwuje wszystko jest kwestią zaufania ...a nie można mieć kogoś na wyłączność ...każdy musi mieć jakieś swoje życie zainteresowania itd inaczej człowiek zaczyna się dusić w zwiazku....a Ty nie masz kumpli ?

Gość sfsdfsdffd
Mam kumpli i stukam męża po rogach z nimi. Ale o kumpele męża jestem zazdrosna :(

Gość -----yyy
ma i mieć będzie Szkoda tylko, że niektóre chcą go do wyra zaciągnąć, a on udaje, że nie widzi tego Ja mu mówię, że ta laska mi się nie podoba, bo ewidentnie ma inne zamiary niż koleżeństwo On mi mówi, że jestem stuknięta Po jakimś czasie przyznaje mi rację Palant Zapytałam się go kiedyś czy na prawdę ma takie kompleksy, że kręci go jak napala się na niego byle zdzira Nie odpowiedział Idiota, ale ma inne zalety - dlatego z nim jestem :D

Gość -----yyy
Główną zaletą tego idioty jest jego majątek Choć qtasa ma małego i kiepsko spisuje się w ł€żku to lofkam go

Gość asedsdww
podszywacze jedni.....

Gość -----yyy
podszywku fajnyś No kasy nie ma za dużo, a jak ma to jego rodzina skrupulatnie łapki po nią wyciąga Z tym kutasem też nie trafiłeś :D zalety to nie tylko kutas Aleeeeee każdy ma swoje priorytety ;p

Gość sfsdfsdffd
ja nie mam kumpli, mialam raz kolego z ktorym tylko smsowalam a maz sie wkurzal o to, zaczal byc zly na mnie, przechwycywal nawet moje smsy od niego, kazal mi go skasowac z kom, zrobilam to aby go nie draznic, w sumie nawet podobala mi sie jego reakcja:) teraz on asmsuje z kolezanka i na moja prosbe by przestal to mowi ze wydziwiam i ze nie pamieta amtego kolesia jak ja z nim smsowalam i jak ona reagowal

Gość sfsdfsdffd
a grozil mi wtedy, ze przestanie zapinac mnie analnie jesli nie skasuje kolesia. Czy mam teraz pogrozic mezowi, ze nie dam mu dupy?

Gość sfsdfsdffd
dupek... bawi cie to??

Gość asedsdww
znowu jakiś podszywacz spuścił mi sie na kejbort :(

Gość sfsdfsdffd
sory to było do meza na gg :o

Gość sfsdfsdffd
moj maz nie ma gg cioto