Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała miiiiiiiiiii

ODPOWIADAĆ BO OSZALEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mała miiiiiiiiiii

Chodzilismy razem do gimnazjum on napisał mi na lekcji karteczke że mnie kocha a ja go olałam i rzuciłam ją za siebie teraz chodzimy do innych liceum i tego żałuje dopiero teraz poczułam cos do niego spotykamy się jedynie ze wspólnymi znajomymi na imprezach ale dosyć rzadko bo oboje nie mamy czasu ostatnio na imprezie podpisywał dziewczynom kubeczki i tylko mi na narysował zamiast kropki nad i serduszko [wiem że to dziecinne ale on taki jest i mi sie to w nim podoba] no i poprosił mnie o numer telefonu czy mam to wszystko rozumieć jako jego zainteresowanie moją osobą??? możecie pisać że jesteśmy dziecinni ale,mi to nie przeszkadza bo ja 100% wole takich chłopaków...:p

Gość mała miiiiiiiiiii
mam to gdzieś jestem zakochana i nie potrafie o niczym innym mysleć tylko o nim....

Gość mała miiiiiiiiiii
i co z tego że podstawówka??

Gość mała miiiiiiiiiii
wczoraj po lekcjach poczęstował mnie swoją koza z nosa :classic_cool:

To z tego, moje dziecko, że kiedy nie ma znaków interpunkcyjnych, bardzo niewygodnie jest odczytać treść. Nie wiem, czy podstawówka, bo ja w podstawówce świetnie radziłam sobie z przecinkami. Może dlatego, że nikt mi serduszek nad "i" nie pisał:)

Gość Twoj temat powinien brzmiec
"no i poprosił mnie o numer telefonu czy mam to wszystko rozumieć jako jego zainteresowanie moją osobą???" Tak wąłsnie masz to rozumiec . Koniec . Kropka.

Gość mała miiiiiiiiiii
A dzisiaj na dużej przerwie poczęstuje mnie rodzynami z dupy z zatrzepaną przeze mnie z jego chuja :) Mniam :classic_cool: