Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda_mama

on tak bardzo mnie kocha a ja...

Polecane posty

Gość mloda_mama
czemu sama wychowuję dziecko? bo miałam dość wiecznych kłótni z jego ojcem. to wieczny dzieciak który stawiał na 1 miejscu swego tatusia. oszczędziłam dziecku tych scen, kiedy biedne nie wiedziało co zrobić gdy ex mnie obrażał i wyzywał i chwytało mnie za nogę jak mała małpka ;(.. nie zapomnę tego nigdy.. dlatego nie powielę tego błędu i zanim coś zaplanuję zastanowię się 2 a naewt 3 razy nim podejmę decyzję o moim życiu.

tak wlasnie myslalam ze powodem jest rozstanie. no i teraz zastanow sie czy wtedy od poczatku bylo wielkie love??? tak? no to widzisz moze czasem warto aby uczucie powoli rozkwitalo.fajnie czuc sie bezpiecznym w zwiazku przy tej 2 osobie.wiadomo ze taka pewnosc bezpieczenstwo i dojrzala milosc a nie szal motylki rozkojarzenie bo mysle tylko o nim jest na samym poczatku ale pozniej uczucie dojrzewa.jesli jest sie osoba po przejsciach to jest ciezko aby okazac czy nawet przyznac sie przed samym soba do takich motylkow bo czlowiek boi sie ze sie sparzy po raz kolejny.czlowiek nie zezwala na to w podswiadomosci na ukazanie uczuc bo boi sie zakochac.czesto tak jest wiec moze sprobuj zajrzec gleboko w siebie

Gość mloda_mama
tak, nawet bardzo się boję.. że moje uczucia (jak już poważnie się zaangażuję) mogą poraz kolejny być niczym dla tej drugiej osoby.. (choć w tym przypadku chyba dramatyzuję, bo facet naprawde jest kochany). mimo wszystko duszę w sobie czasem emocje.. wiedzą to kobiety które przeżyły podobne chwile w życiu

ale wiesz czasem trzeba zezwolic na te milosc pomimo lekow obaw a tym bardziej ze wiesz ze on jest dobrym czlowiekiem.nie boj sie poniesc sercu.dopusc do niego innego czlowieka

Gość mloda_mama
nie jest łatwo zaufać gdy wcześniej się zostało zranionym. ale nikt nie mówi że życie jest usłane różami.. czasem tylko trudno jest wyobrazić sobie że może być lepiej niż było.

Gość mloda_mama
a On rzeczywiście jest dobrym człowiekiem.

Gość mloda_mama
:) dziś go mocno przytulę jak wróci z pracy :)

Gość to beznadziejny układ
mloda_mama jak może dla kobiety być ważniejszy facet niż własne dziecko?? to może nie zawracajcie sobie głowy mężczyznami tylko zapładniajcie się in vitro nasieniem anonimowego dawcy z banku spermy, co? żal mi tego faceta - biedak nie ma pojęcia w jakie bagno się pakuje :(