Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaśka z Opola

Co dyskryminuje kobiety w oczach mężczyzn?

Polecane posty

Pomysł na temat zaczerpnięty żywcem z poprzedniego topiku ale może znajdzie się jakaś złota myśl wśród Panów, których z resztą gorąco pozdrawiam w te jakże chłodne dni...;)

Gość zamożny donator
chyba co "dyskredytuje'. No właśnie takie coś. Nieznajomość słownictwa, wypowiedź jest wtedy bezsensu. Nie lubie jak ktoś myli słowa. Bardzo częstą się zdarza, że ludzie mylą "bynajmniej" z "przynajmniej". Krew mnie wtedy zalewa.

Gość hahahehe
-syndrom ksiezniczki -brak pracy -nierobstwo -rude wlosy -wzrost powyzej 175 -wzrost ponizej 165 -brak zainteresowan i pasji -czeste imprezowanie -brak inteligentcji

Gość porażającą głupotą jest
używanie słów "dyskryminacja", "ignorancja"," bynajmniej" czy "paszkwil" nie znając ich znaczenia Debilnie też brzmi "ubrać sukienkę" albo "ubrać buty" . Ubrać to można siebie albo nieboszczyka...

brak cycków gruba dupa brak inteligencji (i nie chodzi tu o własne mniemanie, tylko obiektywną ocenę) syndrom niedopchnięcia syndrom księżniczki humorki niskie zarobki brak ambicji brak posłuchu

Gość buahahaaaa
bydlak to materialista a tyle pieprzyl glupoty o materializmie na kafe hahahahaha :classic_cool:

Gość porażającą głupotą jest
zapomniałem jeszcze wymienić słowa "posłuch" dzięki za przypomnienie, Bydlaku 👋

Gość Pietro22sz
-Nie docenianie swojego faceta często jest tak że według kobiety facet musi robić to lub tamto a nawet dziękuje nie dostanie -Wielkie damy co mają się za nie wiadomo kogo, wyżej srają niż dupy mają -Blachary nienawidzę laski z którą idę a ona ale fajny samochód ciekawe ile kosztował o masakra -lenistwo w związku chodzi mi o to że facet musi się starać a kobieta może odpuścić, mężczyzna kwiaty powinien kupować a ona nie musi nic -Czytające magazyny dla nastolatek i tworzące swój świat poprzez artykuły w nich zawarte facet płaski brzuch itp... Jeszcze troszkę bym wymienił ale nie chodzi tutaj o obrażanie kogoś czy wypowiedzi typu Pietro22 ale walnąłeś to są kilka punktów według moich kryteriów.Pozdrawiam

Gość rozsmieszony arystoteles
zdecydowanie chrapanie !

Gość DoktorSzympans
puszczalstwo wszelkie toksykomanie + kawoholizm + nikotynizm + lenioholizm parcie na materializm brak poczucia humoru brak opiekuńczości skąpstwo wydawanie pieniędzy faceta (żerowanie na nim - potem się rzuca takie kobiety nawet ja kię ma dzieci z nimi)

Gość do Bydlaka
Co rozumiesz przez "syndrom niedopchnięcia" ?

Gość onwawaaaaaaaa
puszczalstwo syndrom ksiezniczki brak mózgu

>>Co rozumiesz przez "syndrom niedopchnięcia" ? Zdziwaczenie przez brak porządnego zerżnięcia.

Gość czyzyk czyzowy
do : " do bydlaka" lista bydlaka się nie liczy, to konfabulacje niedopchniętego cwela :classic_cool:

Gość Do Bydlaka pytanie
A czym się Bydlak zajmuje skoro na kafeterii całe dnie przesiaduje ? I ile zarabia skoro u kobiety niskie zarobki u kobiety wymienia?

jesli kobieta wydaje swoje pieniadze na faceta to jest OK? :-) i czy jesli wydaje duzo ogolnie (na sibie i faceta ze swoich) to tez jest zle? w sumie to jestem blachara i lece na BMW i tylko BMW :D ale dolozylam polowe pieniedzy do auta ktore od dawna chcial moj facet bo na moje nie starczylo kasy. ale co tam, dalej sie ogladam za "piatkami", przynajmniej mozna sobie popatrzec :D:D:D ogolnie to podobacie mi sie koledzy, a najbardziej punkt brak posluchu :D:D:D brzmi jak "niemanie" swiatel w wykonaniu drogowki :D umarlam ze smiechu

>> A czym się Bydlak zajmuje skoro na kafeterii całe dnie przesiaduje ? Bezrobotny, bez prawa do zasiłku :( >> I ile zarabia skoro u kobiety niskie zarobki u kobiety wymienia? tyle co sprzedam szajsu na allegro, koło 500 zł :o

Gość pisze ja kobieta jedna
no cóż moim zdaniem 90% bab jest nie zaradnych i lubią wysługiwać się innymi są fałszywe i obgadują się między sobą na każdym kroku jakby mogły to podkładały by sobie nogi, są materialistkami raczej dlatego mam samych kolegów ;) no może ew 2 dobre koleżanki ale nie przyjaciółki

Gość izuniaaaaaaaaaaaaa
do bydlaka - wiem kim jesteś krzysiu :classic_cool:

Gość izuniaaaaaaaaaaaaa
sam się częściowo zdemasskowałes. zmień lepiej nick bo przy najbliższej próbie ubliżania komukolwiek z tego forum podam twoje nazwisko, adres i numer telefonu na forum dla gejów. nie wstydź się tym, jaki jesteś i wkej tu swoje zdjęcie. najlepiej w szerokim uśmiechu :classic_cool:

Gość podam wiecej
997 :D