Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

... ANALIJA ...

Co o tym myślicie??

Polecane posty

Mam pytanie. Czy to możliwe,że przy przyjmowaniu luteiny cykl mógł się rozregulować?? Staram sie o dziecko. Po przeprowadzonych badaniach dowiedziałam sie,ze pój progesteron jest poniżej normy. Dlatego biorę luteinę dopochwowo. Przez 5 cykli @ był co28 dni. Dziś 31 dzień cyklu, @ o dziwo nie ma, a od czasu coś ze mnie tak pocieknie, myślę,ze to @,a to śluz. Czy może dopiero teraz zaczyna sie moja faza płodności ?? Dodam,ze delikatnie pobolewają mnie sutki. Mam, nadzieje, ze nie dostane chamskich wypowiedz. z góry dzięki.

Gość Atka1112_ATKA1112
jesli chodzi o to,ze zaczyna się twoja faza plodnosci, to nie mozliwe.

Gość też tak miałam
hej. a robiłaś test ciążowy?. ja też brałam luteinę od 16 do 25dc i po 1 cyklu @dostałam 28dc a później w kolejnych cyklach @ oszalała i przychodziła co : 24,34,53dni. może poprostu na ciebie nie działa luteina mi teraz lekarz zmienił na duphaston ale dzisiaj jestem w 22dc więc niedługo zobaczymy czy ta zmiana była dobra

Gość ... ANALIJA ...Analija
też tak miałam- dziękuje za twoją odpowiedz. Wiec tak, kiedyś brałam duphaston,ale miała właśnie tak ja mówisz. Ginka zmieniła mi na luteinę 50 dopochwowo i @ w końcu przychodził zawsze w 28 dc, przez 5 miesięcy,a w tym cyklu nie przyszedł jeszcze. Testu nie robiłam, nie uwazam,żeby była taka potrzeba. też tak miałam- oby zmiana była dobra :) cos wyskakuje mi ze moja hasło jest błedne

Gość też tak miałam
a czemu nie robiłaś testu? przeciez się starasz o dziecko? więc do zapłodnienia mogło dojść:)?

bo mam przeczucie ,ze to nie ciaza. szczerze za specjalnie nie bylo staran- stracilam nadzije.

watpie,że doszlo do zapłodnienia.

Gość też tak miałam
może jednak zrób test? czasem tak bywa że jak się nie spodziewamy to przychodzą miłe niespodzianki:)

Gość też tak miałam
ja narazie staram się dowiedzieć czy wogóle miałam owulację w tym miesiącu, ale nie ma za wielu chętnych do udzielania rad:)

A wzięłaś luteinę po owulacji? Pamiętaj, że jeśli weźmiesz zbyt wcześniej zahamujesz owulację. Może w tym cyklu tak było?

biore od 16 dc do 25dc tak juz przez 5 cykli

Wiesz to mi nic nie mówi. To chyba logiczne, że owulacja mogła się przesunąć? Luteinę bierze się zawsze po, ponieważ hamuje owulacje. Lekarz kazał Ci brać w 16dc, ponieważ przy cyklach 28dniowych już jest po owu. Ale to chyba logiczne, że obserwujesz swój organizm i sama wiesz, kiedy wziąć a kiedy nie. Przykładowo ja ostatnio miałam owulację dopiero w 17 dc, więc luteinę wzięłam dopiero 20dc

A jeśli zaobserwowałaś owulację zrób test. Nie wiem, co przeczucia mają do ciąży????