Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niesław22

Duży problem z dziewczyną i ijej bratem

Polecane posty

Gość Niesław22

Otóz niedawno poznalem bardzo ladna i fajna dziewczyne(pomoglem jej zaniesc zakupy do domu ,mieszka na moim osiedlu).Jakoś zaskoczylo miedzy nami i zaczelismy sie spotykac.Wydawala sie porzadna dziewczyna,pierwszy pocalunek byl dopiero na 4 randce.NO i po 2 miesiacach przyszedl moment na seks.Niestety kiedy zaczelismy sie calowac i rozbierac a ona zobaczyla mojego sztywnego czlonka rozesmiala sie na maksa.No wiem,ze nie mam za duzego bo tylko 13 cm w zwodzie aale ona doslownie wpadla w histerie,smiala sie jak opetana i nie moglem jej uspokoic-ublizala mi .W koncu nie wytrzymalem i strzelilem jej plaskacza aż się cała poskładała.Po ok minucie podniosla sie i z placzem wybiegla z mojego domu.Nastepnego dnia jak bylem rano w sklepie podeszla do mnie ze swoim bratem.Gosciu zazczol mi grozic,pomchnal mnie -wiec przestalem sie cackac zalozylem kolesiowi dzwigni i zajebalem z bani i bylo po sprawie.Ale na tym sie nie skoczylo.Pozniej zaczepilo mnie dwoch jej kolegow-na szczescie chodze na silke juz sporo lat(na klate biore 170,przysiad 200,martwy ciag 250) i bawie sie troche w sztuki walki -wiec zalatwilem tych kolesi az jeden nawet sie poplakal. Tylko ze teraz sciga mnie banda osiedlowych frajerow w wieku ok 18-19 lat i ciezko jest mi wyjsc nawet z domu.Wiadomo z jednym czy drugim petakiem sobie poradze ale nie jak zaskoczy mnie 10 chlopa. Zastanawiam sie czy nie sprobowac jej przeprosic bo z tymi bandytami moge sobie rady nie dac-pomozcie ludzie bo jestem w kropce

Żałosna dziewucha i tyle Ci powiem. Jak nie przestanie nasyłać na Ciebie tych typów zgłoś sprawę na policję :-P

Gość turlaj dropsaaaaa
no inteligentne masz te koleżanki

Gość dokładnie dokładnie
niesław, idź lekcje odrabiać

Gość Niesław22
Tylko troche teraz mi glupio ja przepraszac po tym jak zlalem ją i jej brata .W su,ie to nawet teraz troche zabawne jest

Gość dokładnie dokładnie
no dobra pośmieliśmy się i co dalej?

Gość Niesław22
Przeciez nie bede brac ciagle udzialu w jakis bójkach

Gość rertertert
"Tylko troche teraz mi glupio ja przepraszac po tym jak zlalem ją i jej brata .W su,ie to nawet teraz troche zabawne jest" :D:D:D:D:D:

wyobraźnie chłopczyku masz na '10' :classic_cool:..a teraz idz synku do lekcji :) sprostowanie: kolega właśnie obejrzał trailer na ytubie i tak mu sie rozmarzyło byc ABS-em :classic_cool:

Gość onwawaaaaaaaa
Nieslaw22 nie boj bidy mialem podobna sytuacje te leszcze sa silni tylko w grupie. Nie przepraszaj i miej honor Musisz ich ignorowac ale dla bezpieczenstwa nos cos ze soba

Gość opierdzia ne gacie
dobre to jest :)

Gość Raczej zacznij
rozpowiac kolesiom , ze laska jest puszczalska i do tego stuknieta.

Gość njsdcksdabcvjsdka
przebiez sie za donatello z wojowniczych zolwi ninja i postrasz ich bracmi

Gość ffsdfdfdfd
smiala sie z twoje milimetrowego fiuta;] kazdy inna by tez smiechem parsknela a ty swoim zachowaniem udowpodniles ze jestes zakompleksionym palantem ktory bije dzieqwczyny zeby sam sobie cos udowodnic zeby pokazac jej swoja meskosc.. skoro w spodniach niue ma nic;]

Gość kasiula2332
uwielbiam takich silaczy jak ty

Gość kasiula2332
uwielbiam takich silaczy jak ty

Gość ekstra bajka

Gość Wehn the love is born
niezla sciema a w idac frajerzy sie dali nabrac hehe brawo za pomysl