Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana zmartwiona

problem z utrzymaniem gazów

Polecane posty

jak ograniczyłam pepsi to też nie pomogło. No ja juz nie mam sił do tego. Jak przeszłam na sok kubuś to dopiero miałam jazdę. Normalnie szok. Czyli co, mam nie pić niczego?? Nie jesc też nic?? ale to i tak nie pomoże, gazy nie znikną.... :(:(:(

ja nie mam faceta i nawet nie szukam. mieszkam sama ale jak idę do pracy to wytrzymać ze wstydu nie mogę. Przecież wiem jakie to drażniące dla innych. cholera tylko strzelić sobie w łeb. Moje "bąki" nie zawsze są głośne, ale to jestem w stanie choć troszke kontrolować.

Gość Wtpmjg
No sluchaj musisz isc do lekarz.najpierw pierwszego kontaktu bo bez skierowania dalej sie nigdzie nie dostaniesz.trzeba odwiedzic gastrologa zrobic gastroskopie moze kolonoskopie od drugiej strony ze tak powiem ;) albo ja wiem proktolog moze moze masz slabe zwieracze nie spelniaja swojej funkcji i dlatego nie trzymasz gazow.moze masz zespol jelita drazliwego?ale do tego trzeba diagnozy lekarskiej

Gość kukukkuaaa
Finocarbo plus, kapsułki to sobie kup;) potrzebujesz czegos na absorbcje gazow wewnątrz .węgiel apteczny jest bardzo dobry.w tym leku masz jeszcze kombinacje ziol. http://www.doz.pl/apteka/p8355-Finocarbo_plus_kapsulki_30_szt zadbaj tez o spozywanie jakis lekow probiotycznych z tymi kulturami bakteri Bifidobacterium longum Lactobacillus acidophilus :) a i zachowaj odstep 2 gdz miedzy tabletkami . jak w ciagu tyg nie bedzie lepiej odwiedz lekarza. pomysl tez o nietolerancji laktozy. pozdr

Gość HYZIA GYZIA
tez to mialam wlasnie napisac:) probiotyki moga Ci pomoc ja lykam od paru mcy jest taki jeden tani i ma duzo tabletek nazywa sie FORBACTIL NO I WODA NIEGAZOANA . a ze sie tak zapytam, nie masz moze problemow z wyproznianiem?

Gość apelantka
współczuje, ale ciekawi mnie tylko jedno:jak wy te cichacze w biurach puszczacie, że nikt nie słyszy?????Ja tak nie potrafie, zawsze fanfary wychodzą!

nie z wypróżnianiem nie mam żadnych problemów, Tylko te drażliwe gazy są nie do zniesienia. A cichacze puszczam zwyczajnie. Lekko sciskam pośladki jak czuję że coś zaraz będzie :)

hej zakłopotana zmartwiona ciekawa jestem czy próbowałas tych kapsułek które ci tu polecili i czy działają???

Gość gość
Pol lyzeczki mielonego kminku po kazdym smazonym jedzeniu. Nosze ze soba opakowanie z kminkiem.

Gość gość
Tępa dzida na 2 dni odstawiła pepsi i piła wode. Dziwi sie że dalej ma gazy. Zamieniłaś pepsi na kubusia i dalej zero poprawy? Serio? :D widać masz zerowe pojęcie o zdrowym żywieniu. Warzywa i owoce powodują gazy. A tą pepsi to już dowaliłaś. Sama se szkodzisz i dziwisz sie że sadzisz bąki :D