Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcepozostacanonimowa

zawikłane..pomóżcie

Polecane posty

Witajcie dziewczyny. Proszę o wyrozumiałość i przeczytanie tego gdyż jest to dla mnie ważne. Ostatnio często kłócę się z moim chłopakiem. jesteśmy razem półtora roku. On jest bardzo nerwowy a ja chcę zawsze wszystko wiedzieć. Gdzie jest, co robi - jak nie odpisuje to sie martwie i wydzwaniam. On twierdzi że czasem mam wyluzować. Czasem mam wrażenie że nasze tzn. jego uczucia do mnie gdzieś ulatują. Nie jest już taki jak kiedyś, jest mniej czuły w życiu codziennym, i troche mnie olewa (nie wypytuje tak jak ja, nie mowie ze sie mna nie interesuje ale po prostu mniej docieka) Często płacze. Ostatnio przeczytałam w jego telefonie smsy od jego przyjaciółki. My mieszkamy w Gdańsku, ona w Rzeszowie. Widują się bardzo rzadko (raz na rok?) Ona napisała mu: nigdy tak o niej nie mówiłeś, chyba że w lipcu. Dodam, że w lipcu rozstaliśmy się. Gdy spytałam co o mnie jej napisał; powiedział że to, że ma mnie dosyć i go denerwuje bo szukam powodow do klótni. Teraz jest między nami ok. ale gdy się kłócimy wszystko się sypie. w momencie kłótni napisał mi, że czuje że coś się wypala ale dodał, że tego nie chce i bardzo mnie kocha. :( dopiero jak płacze docenia że jestem, mówi 'nie płacz Słoneczko' rzadko mówi że mnie kocha.. on twierdzi że dla niego jest to oczywiste..powtarzam mu że ja potrzebuje to usłyszeć.. wyraźcie swoją opinie, prosze :( co robic ?

kafeterianie pomóżcie... wyraźcie opinie :(

podbijam

podbijam prosze o pomoc