Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja bym .

jaka firme moge otworzyc za 20 000??

Polecane posty

Czym chcesz handlowac na tym internecie ?? mówisz o Allegro czy stworzenie e-sklepu ?

Gość gość
Jestem partnerem Fair Play i zarządzam ich placówką w Gdańsku. Normalnie wchodzisz do praktycznie gotowego lokalu. Skończyłam studia, trochę popracowałam w niepublicznych placówkach, ale wolę jednak być na swoim i zdobywać nowe doświadczenie. Tutaj przynajmniej mam okazję. Rodzina mi trochę pomogła, mam dobrą umowę, przedszkole jest w naprawdę niezłej lokalizacji i nie było problemu ze zdobyciem pierwszych klientów. Chyba jedna z niewielu sprawdzonych franczyz w kategorii przedszkoli. Pozdrawiam.

Gość nowakKalina
Ja obecnie jestem na etapie poszukiwania najlepszej opcji otwarcia placówki bankowej. Uważam, że to bardzo dobry biznes - ludzie zawsze będą potrzebować pieniędzy.

Gość gość
skręcanie długopisów

Gość gość
Ja mam 150tys oszczędności, szukam żony może jesteś kobietą i coś wspólnego zrobimy? :)

Szanowna Pani, jeżeli jest Pani zainteresowana otwarciem placówki bankowej, to zachęcam do zapoznania się z ofertą Nest Banku: https://www.nestbank.pl/franczyza Korzyści jakie płyną z takiej formy współpracy, to m.in.: prowadzenie działalności konkurencyjnej poza placówką, prowadzenie sprzedaży mobilnej oraz telemarketingu czy też profesjonalne szkolenia produktowe. Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam, Opiekun Klienta Nest Bank nestbank.pl

Gość generalia32
Faktycznie taka placówka to dobry pomysł. Ludzie zawsze będą potrzebować kredytów. Czy jest gdzieś podany szacunkowy koszt otwarcia takiej placówki partnerskiej w Nest Banku?

Szanowna Pani, jak każda franczyza na rynku Nest Bank wymaga przygotowania Placówki zgodnie z wizualizacją Banku. Lokal przy głównym ciągu pieszych w sąsiedztwie innych Banków. Powierzchnia lokalu powinna mieć około 35 m2 z wydzieloną salą obsługi o powierzchni 30 m2. Dodatkowo, lokal powinien znajdować się na parterze z wejściem bezpośrednio od ulicy z widoczną witryną. Koszt inwestycji w przygotowanie placówki to kwota około 1300 zł/m2. Więcej informacji nestbank.pl/franczyza/wymogi-lokalu.html Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam, Opiekun Klienta Nest Bank nestbank.pl

Gość gość
Chyba nielegalną, skladeczki juz czekają.