Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werona71

miłość czy sex?

Polecane posty

Gość werona71

pewien chłopak z którym znam się od roku i z którym ciągle staram się nawiązać kontakt ale nawet nie umówiliśmy się ani raz (szok!), daje mi do zrozumienia że chce się ze mną przespać.. kocham go i on mnie chyba też, chociaż mam wątpliwości.. jemu tylko o sex chodzi.. prawda? on chce mnie zaprosiś do siebie już na pierwszym spotkaniu, a ja stanowczo temu zaprzeczam, wtedy on mówi mi cześć - co jest równoznaczne z tym że szuka laski żeby się z nią kochać - bo jak mówi nie ma miłości bez sexu.. jak mu wytłumaczyć że mnie nie o to chodzi? co myślicie? wszelkie opinie mile widziane

Gość Carolineeee
skrzywdzisz samą siebie RAz. Drugi. I trzecie. I nie wiem ile razy Bo jeśli go kochasz, prześpisz się z nim i wmówisz sobie, że on musi czuć to co Ty. I będzie fajnie w łóżku ale on później nie bedzie sie odzywał, zadzwoni, kiedy znowu nabierze ochoty na Ciebie, a tu pójdziesz, bo go kochasz, i wybaczysz. I będziesz płakać nie raz i przeklinać samą siebie.

Gość werona71
dzięki za odpowiedź ;) masz rację nie będę już więcej zaprzątać sobie nim głowy chociaż nie jest łatwo zapomnieć o nim, bo tyle razy próbowałam - a to dlatego że z nim to nic nie wiadomo, raz pisze że kocha, raz że chce być tylko ze mną do końca życia, innym razem posuwa się za daleko od razu proponując jedno, a nawet potrafi się nie odzywać przez bite 2 miesiące... także Carolineee posłucham twojej rady ale co jeśli wszystkim chodzi tylko o sex? bo temu o którym mówię teraz tylko o to chodzi.. mam nadzieję że nie.. poza tym w ogóle nie mogę ułożyć sobie z nikim fajnym związku.. jakoś przerasta mnie możliwość zwykłego spotkania się (serio) także mam problem ;(