Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata W.

Moje drogie, pomocy xD Czy 2 dni skąpego krwawienia z odstawieni moze martwic?

Polecane posty

Gość Beata W.

Jak w temacie, biore pierwszy raz w zyciu juz 2 opakowanie tabletek microgynon21, w pierwszej przerwie dostalam krwawienia 4 dnia i trwal on 5 dni -srednio obfity (wg mnie ok) a teraz przy drugiej przerwie tez 4 dnia sie pojawil, ale same praktycznie brazowe krwawienie z odrobina krwi trwajace niespelna 2 dni. Mam sie czegos obawiac? ps tabletki bralam regularnie Dzieki za pmoc z gory:)

Gość kolorowa mgiełka rosy
sorry ale temat twojego topicu wyglada jakbys miala 13 lat co to za dziwne znaczki "xD" pokemon jestes?

Gość Beata W.
Jesli przepraszasz to sie nie gniewam i juz odpowiadam: mam wiecej niz 13, i z peenoscia jestem pelnoletnia osoba. A ten znaczek hm.. z przyzwyczajenia, mi tam nie przeszkadza ;)

Gość Beata W.
Moze moglby ktos odpowiedziec na moje pytanie

Ja biore dopiero 2 opakowanie ale Diane 35 i dzisiaj mam 5 dzien przerwy i prawie nic nie leci tylko takie lekkie plamienie z odrobinka krwi

Gość krucafuks
Podczas przerwy krwawienie moze sie wogole nie pojawic. Ja tak mialam bardzo czesto na Harmonecie, teraz biore Marvelon i nie pamietam juz, co to okres, same plamienia. Jesli nic sie nie dzieje, dla pewnosci warto zrobic test ciazowy, zeby uspokoic nerwy, ale przy prawidlowo zazywanych tabletkach, braku kolidacji z innymi(antybiotyki) nie ma co sie martwic.