Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Strawberry22

Znajomi faceta.

Polecane posty

Nie przepadam za znajomymi mojego faceta, a mam spedzic z nimi sylwestra. Nie widze siebie przy nich, nie znaja umiaru - chodzi mi o picie, chamstwo. Jak to przezyc?

Gość biso
a jak dokladnie sie zachowuja? co takiego robia ze piszesz chamsko?

Gość biso
a jak dokladnie sie zachowuja? co takiego robia ze piszesz chamsko?

Gość BeJjBi
No właśnie, a najgorzej jest być w towarzystwie, którego na prawdę się nie toleruje.. Nie wiem co Ci poradzić, może zaproś jeszcze jakąś koleżankę z chłopakiem, żebyś miała do kogo buzię otworzyć ;) Albo pogadaj ze swoim, żebyście zmeinili plany..

Gość BeJjBi
No właśnie, a najgorzej jest być w towarzystwie, którego na prawdę się nie toleruje.. Nie wiem co Ci poradzić, może zaproś jeszcze jakąś koleżankę z chłopakiem, żebyś miała do kogo buzię otworzyć ;) Albo pogadaj ze swoim, żebyście zmeinili plany..

Gość biso
wiesz co ja gdybym nie tolerowala czyjegos zachowania to poprostu nie przebywalabym w jego towarzystwie. po co sie meczyc i spieprzyc sobie fajny wieczor. zaloze sie ze twoj facet bedzie sie dobrze bawil tego wieczoru, a ty bedziesz siedziala w kacie i tylko patrzyla, chyba ze od czasu do czasu z toba pogada. powiedz mu ze albo zmieniacie plany i idziecie gdzies indziej razem, albo spedzacie sylwestra oddzielnie. :-P

Gość Wątor
banda zwierzaków ??