Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kot filemon23

Jak zglosic administracji allegro oszustwo, w ktorym miejscu jest ta rubryczka?

Polecane posty

Gość kot filemon23

czy moze ktos doradzic?

Gość allegrowicz nr 10000000000
Poczytaj o programie ochrony kupujących Na pasku jest pomoc, tam siew wszystkiego dowiesz

Gość najlepiej zaloz spor
bo jak napiszesz do administracji to niestety ale oleja Cie sikiem prostym i wysla kupe linkow , a wszystko w klimacie "kopiuj-wklej" A co sie dokladnie stalo ?

Gość nad okienkiem
do licytowaniu lub kup teraz :) Jak kupować? - Opis - Lista ofert - Zgłoś naruszenie zasad

Gość kot filemon23
dziekuje serdecznie. a przy okazji, czy tylko u mnie kafeteria szaleje, czy u wszystkich?

Gość nad okienkiem
do licytowaniu lub kup teraz :) Jak kupować? - Opis - Lista ofert - Zgłoś naruszenie zasad

Gość podobny temat poszukaj autorki
17:50 afobamka rano kupilam wode toaletową od uzytkownika ,ktory miał mało ale same pozytywne komentarze-widziałam,ze potem tez osoby kupowały-oczywiscie pieniazki od razu przelałam a teraz patrze na aukcje i zostala ona usunięta przez pracownika allegro a konto zawieszone! moge cos zrobic?czekac i łudzic sie ze dostane zamowiony towar? W życiu każdego człowieka przychodzi czas,kiedy musi on sam siebie wziąć w ramiona. George Bernard Shaw 17:52 [zgłoś do usunięcia] Lena_Le na Napisz do admina allegro Moje ciało ma swoje potrzeby... ...Jedna z nich to...kobiety 17:57 [zgłoś do usunięcia] mamollllec26 może mu zawiesili konto, bo nie uiścił opłaty na czas, nie martw się na zapas 17:59 [zgłoś do usunięcia] gwiazdkagda89 (lagusiagda@wp.pl) Miałąm podobna sytuacje wiec nic sie nie martw. Napisz maila do tego allegrowicza z wyjaśnieniem dlaczego tak sie stało. Prawdopodobnie to nic takiego i jak już przelałaś pieniadze to dostaniesz paczuszke Ja mialąm sytuacje taka z odzywkami dla sportowców. Zamówiłam i potem też auckja została zawieszona i wytłumaczenie było takie ze ten allegrowicz wystawił kilka smaków tej samej odżywki na jednej aukcji i to był powód zawieszenia wiek: 20 tc: 26 termin: 23.03.2010 skąd: pomorskie dzieci: pierwsze już w drodze płeć: dziewczynka 19:00 [zgłoś do usunięcia] musisz isc na policje

Gość szaleje dziś
ta kaffe nie wiadomo dlaczego :))