Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utyrutylergty

praca licencjacka a promotor!

Polecane posty

Gość utyrutylergty

jak wybiera sie promotora?moze to byc nauczyciel akademicki czy musi byc doktor ? i wogole musi byc z mojego wydzialu czy jak

Gość humorek na dziś...
Warszawiak, Ślązak i Kaszub na wakacjach w Egipcie płynąc łódką wyłowili z wody gliniany dzban z dziwną pieczęcią. Złamali pieczęć no i oczywiście z dzbana wyleciał dżinn. - "Dobra, uwolniliście mnie, to macie wasze trzy życzenia. Po jednym na każdego starczy." Kaszub: "Ja tak kocham Kaszuby... niech zawsze woda w jeziorach będzie czysta, ryb pod dostatkiem a turyści porządni i bogaci." Dżinn: "Nudnawe życzenie, ale jak chcesz. Zrobione." Warszawiak: "Wybuduj dookoła Warszawy ogromny mur żeby odgrodzić moje miasto od reszty tego zacofanego kraju i żeby żadni wsiowi mi tu nie przyjeżdżali." Dżinn: "OK. Zrobione." Ślązak: "Powiedz mi coś więcej o tym murze." Dżinn: "No, otacza całe miasto, jest betonowy, wysoki na kilometr i szeroki na trzy kilometry u podstawy. Mysz się nie prześliźnie." Ślązak: "Dobra. Nalej wody do pełna...."

Gość znajomych
na studiach nie masz i nie masz kogo zapytac?

Gość ssdaa
promotor . przynajmniej w przypadku pracy magisterskiej musi mieć conajmniej tytuł doktora, nie wiem natomiast jak to jest z pracą licencjacką

Gość utyrutylergty
a po co sie wypowiadasz

Gość ssdaa
nie rozumiem pytania o wydział? to chyba naturalne ze powinien byc z wydziału na którym studiujesz, chyba studiujac matematykę nie chcesz za promotora profesora biologii molekularnej ??

Gość mgr Magdalena...............
jak przyjdzie pora na pisanie to się dowiesz nie bądź taki wyrywny

Gość utyrutylergty
no chyba raczej powinien,ja jestem na uniwersytecie ekonomicznym wiec te wydziały tak sie nie róznią

Gość zasadniczo to musi być osoba
która prowadzi na Twoim roku seminarium licencjackie. To powinno być z góry ustalone.