Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilialilia

mam go kopnąć w dupę?

Polecane posty

Gość lilialilia

Mój facet wpadł do mnie o 20.00, zjadł kolację, pooglądał tv i poszedł do domu, mówiąc że jest zmęczony i ma jeszcze robotę. JUż mu wierzę...palant totalny.

Gość papanuła
samo słowo "palant" o facecie z którym jesteś już świadczy o tym, że nie masz dla niego szacunku, więc zastanów się nad sobą najpierw a potem nad jego zachowaniem, bo faceci są prości - pewnie był zmęczony i już...

Gość lilialilia
papanula----nie chrzań tutaj o szacunku. Znalazła sie znawczyni.

Gość taka jedna znudzona żona
Faktycznie, bezczelny ponad miarę. Przyszedł się najeść????

Gość rannuuu
o proszę, koleja idiotka, która myśli, że wszystko wie najlepiej a mimo to pyta na forum PUBLICZNYM i pierze swoje brudy. Jak taka jestes w zyciu prywatnym dla swojego faceta to czego sie dziwisz JĘDZO?? Najlepiej kup sobie dmuchanego, to nie bedzie jadl kolacji, oglądał tv, nie będzie zmęczony, tylko bedzie po prostu. Bedziesz mogła go zabrać wszędzie ze sobą, wystarczy spuścić powietrze i napompować... brak słów dla takiej.

Gość No tak beszczelny strasznie
zjadł i nie wydupczył,... i jeszcze śmiał byc zmeczony - bezczelność.

Gość taka jedna znudzona żona
rannuuu---> skoro jesteś tolerancyjnym popychadłem i pozwoilsz, żeby facet tak cię traktował to gratuluje. Ja swojego znam i wiem, że ściemniał.

Gość lilialilia
taka jedna znudzona żona, jak to ściemniał? twój też odwala ci takie numery? Ja nie wiem, po co on w ogóle przylazł. Mógł powiedzieć-słuchaj mam dośc, nie spotkamy się dziś. Ale cóż, był widocznie głodny.

Gość papanuła
lilialilia po Twojej odpowiedzi widzę, że się nie pomyliłam powodzenia życzę - będzie Ci potrzebne żeby żyć w związku...

Gość lilialilia
papanuła, tobie też. Właż swojemu w tyłek, a jak napluje ci w twarz, to się uśmiechnij wyrozumiale i go szanuj za brak kultury. Powodzenia. Same popychadła są na forum.:O

Gość aleo
a czego oczekiwalas ? mial sie uniesc nad powierzchnie ziemi i obracac wokol wlasnej osi ? co za pustak, zrob mu przysluge i go zostaw

Gość lilialilia
MNie by w życiu nie przyszło do głowy, żeby przyjśc do niego, zjeść i powiedziec:papa.

Gość papanuła
lilialilia-jedno co Ci mogę powiedzieć, to tyle, że współczuję Twojemu facetowi. buzię to Ty masz ale za grosz szacunku dla opinii innych. jak piszesz na forum to się spodziewaj, że nie każdy Ci będzie przytakiwał. a co do mojego faceta, to nigdy nie będziesz miała takiego jak ja - do tego trzeba mieć trochę klasy - coś, czego Tobie brakuje.

Gość Przecież ta
Lilialilia i taka jedna znudzona żona to ta sama osoba :D Zapomniała zmienić nicka :D

Gość rannuuu
spierdalaj jak Ci nie odpowiada, pytasz to Ci odpisujemy a Ty sie rzucasz jak wsza. To, że facet ma Cię w dupie nie znaczy, że mozesz swoje frustracje na nas wyładowywać.

Gość lilialilia
papanuła, nie kojarzysz mi się z klasą, raczej z kobietą, która wszystko przełknie skoro misio zmęczony. Moze faceta szanujesz ale swojego czasu i godności to już na pewno nie.

Gość Pytanie nieco spóźnione
zatem żadna odpowiedź nie będzie dobra. Przecież już sobie poszedł, nie ma go. Ani go nie możesz kopnąć, ani nie kopnąć. Póki co, jest poza twoim zasięgiem. Spytaj o coś innego, co ? ;)

Gość lilialilia
rannuuu, o widzisz..teraz piszesz z sensem:facet tak się zachowuje , bo ma mnie w dupie. Z tym akurat się zgadzam, bo jego zachowanie było bezczelne.

Gość zupa byla za slona

Gość lilialilia
Pytanie nieco spóźnione, kopniecie w dupe oznacza, powiedzenie mu PA na zawsze, innymi słowy zerwanie:)

Gość pajacykow z zamczyska
lilialia miej głęboko w dupie te filozoficzne pierdolenie, tutaj udzielają się pseudogeje , geje i pajace z kozą w nosie. :)

Gość lilialilia
pajacykow z zamczyska, faktycznie:) Facet żle mnie potraktował a te jeszcze na mnie najeżdżają-chyba to forum całkiem opanowali faceci i to same prawiczki i geje.

Gość bylo456465
a co ma cie wiecznie zabawiac krolewno

Gość rannuuu
ciekawe kim Ty jestes, gejem., prawiczkiem, szmatą czy może schizofreniczką, która zapomina zmieniac nicki i pisze ten belkot. Narazie i miłej konwersacji, samej ze sobą.

Gość lilialilia
bylo456465, nie musi zabawić, wystarczy jak się nażre i zrobi spad. Tak sobie wyobrażasz związek? Dziś nie był w pracy, cały dzień przeplątał się po domu i o 20. zrobił się strasznie zmęczony...akurat. Jak nie ma ochoty spedzac ze mna czasu, to ok, nie zmuszam ale niech nie robi ze mnie idiotki. Dawniej nasze spotkania wyglądały zupełnie inaczej, to on zmienił podejście, nie ja. Tyle, że nie zamierzam udawać , że wszystko jest w porzadku. Jakbym wiedziała, to umówiłabym się ze znajomymi i spędziła miło wieczór a tymczasem miałam zaszczyt podać kolację.

Gość lilialilia
papanuła, na pewno, tyle , że z facetem który szanuje mój czas.

trzeba było tak od razu napisać, a nie wywalać jakieś anse bez powodu i to jeszcze w takiej formie

Gość lilialilia
papanuła, trzeba czytać i nie wjeżdżać na kogoś od razu bohaterko.

Gość upupuuuuu
to zmień swe podejscie jak bedzie chcial teraz wpasc : odpowiedz ide ze znajomymi idziesz ze mna> jestes zmeczony? ok ja ide sie bawic :) i nie rob zadnych awantur daj mu do myslenia niech sie zacznie starac a nie restauracje sobie znalazl palant