Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahoj..

czy slusznie sie wkurzyłam?

Polecane posty

Gość ahoj..

poklocilam sie z facetem o sukienke przymierzajac ja usmiechnal sie a w domu przymierzyla ja mlodsza siostra i odrazu powiedzial "malgosia ladnie wyglada" zapytalam go dlaczego na mnie zareagowal tylko usmiechem a siostrze odrazu wypalil ze ladnie wyglada na to on, ze ja sie nie cieszylam z sukienki a u siostry zaraz zobaczyl blysko w oku cieszyla sie nia. to wcale nie prawda ja sie cieszylam bo sama pierwsza ja wypatrzylam i to ja powiedzialam ze mi sie podoba i on postanowil mi ja kupic

czy Wy nie macie większych problemów? kliknijcie codziennie na Pajacyka i zastanówcie się nad głodującymi dziećmi a nie pierdołami sobie głowy zawracacie. jak to mówił mój kumpel - to wszystko chuj w porównaniu z bombą atomową;)

Gość ahoj..
wiem ze pierdola ale prosze kogos niech sie odniesie do tematu czy on powienien byl tak mowic?

Gość upupuuuuu
o co ci chodzi> jestes zazdrosna o młodszą siostrę>? wymyslasz problemy na siłe

Gość ahoj..
nie jestem tylko czy on powienien byl powiedziec tak do mnie? jesli on zauwaza jakies blyski u innej dziewczyny to juz chyba zle w takim razie ja mu sie nie podobam skoro u mnie tego niwe dostrzegl mimo ze sie cieszylam?

Gość hbdjsn d
kurrwa jaki problem napisz do trybunału

Gość ahoj..
kurde ludzie nie podniecajcie sie ze to zaden problem bo nie tego oczekuje oczekuje ze napisze mi ktos czy wypadalo tak mowic z jego strony i czy te slowa moga swiadczyc ze to nie ja mu sie podobam a siostra

Tobie kupił kieckę? Tobie. jakbyś źle wyglądała to by Ci jej nie kupił. a na przyszłość nie dawaj siostrze przymierzać swoich ciuchów - niech sobie znajdzie takiego co jej będzie kupował:)

Gość ahoj..
papanula ja nie twierdze ze mu sie nie spodobalam ale pewnie jeszcze ladniej w niej mojej siostrze skoro wspomnial cos o blysku w oku a przymierzac jej nie moge zabronic bo to moja siostra jest mloda ma 17 lat i nie ma jeszcze wlasnej kasy na ciuchy a wiadomo ze w tym wieku dziewczyna chce sie stroic

Gość mialam prawo poczuc sie
nie tak, w sumie moglas pomysles ze podoba mu sie Twoja siostra ale na to rady chyba nie ma ;/ niestety takie sytuacje sie zdarzaja, sama ocen ktora z Was jesy bardziej atrakcyjna i dojdz do wnioskow, moglo to cos znaczyc a rownie dobrze nie usialo

Gość ahoj..
papanula ale glupio wyszlo bo obrazilam sie na niego tzn rzucilam sluchawka potym jak powiedzial o tym blysku w oczach i nie odzwonil ale juz pozno bylo wiec pewnie zasnal kurcze czy mam to jutro jakos prostowac przyznac mu racje czy jednak wyrazic swoja kwestie jak myslisz?

Gość oj oj oj hvbvuy
oj daj spokój :) ciebie posuwa czy siostre? ;) tyle ma co dostanie komplemet , ty dostajesz wiecej od neigo, kiecka twoja :P

Gość a może po prostu
nie wracaj do tematu.... bo chyba nie ma sensu :-)

Gość ahoj..
oj tu nie chodzi o kiecke a o jego mysli jak mnie w niej zobaczy to pewnie pomysli o mojej siostrze :(

przy najbliższej okazji powiedz mu po prostu, że poczułaś ukłucie zazdrości i podkreśl, że to nieważne, bo wiesz, że zależy mu tylko na Tobie:). takie małe kobiece zagranie, w stylu pokazania "ty jesteś głową rodziny (ale to my jako szyje tą głową ruszamy)":):):). i ani mi się waż o tej szyi wspominać;)

zanim założysz kieckę to mu pokaż, którą bieliznę pod nią włożysz - gwarantuję, że będzie myślał już tylko o Tobie w bieliźnie a o kiecce zapomni, nawet jeśli wydał na nią majątek, i nawet jeśli Twoja siostra wyglądała lepiej niż Ty:D

Gość ahoj..
papanula a czy moge zamienic to uklucie zazdrosci na to ze bylo mi przykro jakos wstyd sie przyznawac ze jest sie zazdrosnym o mala siostre :p aha i to ze ja mu powiem ze wiem ze zalezy mu tylko na mnie swiadczy ze on poczuje sie glowa ?

nie znam Twojego faceta, piszę jak ja bym zrobiła ze swoim:). Ty musisz wyczuć Twojego. będzie dobrze, byleby nie drążyć tematu ino potwierdzić, że to była błahostka....