Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spokospokser

Jak znaleźć starszą

Polecane posty

Gość spokospokser

witam, marzy mi sie seks z kobieta ok 40 lat. Sam mam 21 znudziły mi się rówieśniczki. Nie mam problemów z wyrwaniem laski w moim wieku. Problem pojawia się przy starszej, no bo co? Podejdę do kobiety, która mogłaby być moją matką i zacznę z nią gadać? Jak chłopak podchodzi do laski w swoim wieku to normalne, a tu pojawia się już blokada no bo to dziwne takie i rzadziej spotykane. Poza tym nie każda kobieta chciałaby takiego "szczyla" :) Macie jakies rady dla mnie?

Gość jestes palant
ja mam 35 lat i jakby jakis cwok mowil, ze ma ochote na mnie, to by spadal z predkoscia swiatla. jestem piekielnie atrakcyjna i wkooorwia mnie, gdy jakis zalosny dupek mysli, ze mnie zarwie na sex tylko dlatego,ze jest mlody :-0 :-0 :-0 moze masz szanse u brzydkich pasztetow i desperatek, mlotku!!!! :-p :-p

Gość habbree37
40 latki nie są jeszcze zdesperowane żeby ulegać młodszym. raczej wolą swoich rówieśników bo 40latkowie jeszcze nieźle wyglądają i dużo już potrafią

Gość spokospokser
No, ale są takie, których to jara. Pewnie znajdzie się niejeden młodszy lepszy od tych waszych rówieśników. Mi chodzi o takie kobiety, które szukają wrażeń, urozmaicenia. Niedługo tym waszym przestanie stawać, i co wtedy zrobicie:) My młodzi jesteśmy też dobrzy, mamy kondycję, większe ciśnienie i przede wszystkim chęci, a nie tylko poruchać i iść spać jak to często w małżeńskiej monotonii bywa:)

Gość jestes palant
no to ci powiem, ze moj chlopak jest mloszy ode mnie 13 lat!!! ale to jest zwiazek, nie zadna beznzdziejna przygoda seksualna!! on o mnie dba, troszczy sie o mnie, jest szalenie przystojny, wiele nas laczy, w tym ognisty seks!! odpychaja mnie zalosni kolesie, ktorzy sie nakrecaja aby tylko zaliczyc i miec kochanke do lozka. taki u mnie nie ma szans nawet, aby mnie powachac :-p :-p :-p

Gość habbree37
a kto powiedział, ze ten 40latek musi być koniecznie naszym mężem??? a do tego żeby przestał stawać to 40 latkom jeszcze ho ho! daleko :-) seks z młodymi źle wspominam, właśnie oni to tylko poruchać i tyle, seks po 2 minuty itp

Gość A ja znalazłem
Poznaliśmy się na czacie. Bzykam ja kiedy obydwoje mamy na to ochotę. Sex bez zobowiązań