Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona _25

Czy powinnam iść?

Polecane posty

Gość ona _25

Nie dawno spotykałam się z pewnym chłopakiem, wydawało się, że wszystko będzie dobrze moje koleżanki prawie wszystkie po ślubie już nie długo idę na kolejny ślub niestety mężczyzna z którym miałam iść bardzo źle ze mną postąpił. Nie w tym jednak problem najzwyczajniej pójdę sama.Mamy wspólnych znajomych, którzy robią sylwestra czy waszym zdaniem powinnam iść? może lepiej zostać przed TV i oszczędzić sobie upokorzeń?

Gość anytrammartyyna
ale co to znaczy, że zle postąpił z toba? opowiedz

Gość ona _25
hymmm na początku było super. Nasza znajomość od razu była konkretna, może to dlatego. wydaje mi się , że przez to przestał mnie szanować, przestawał mieć dla mnie czas. na początku mnie zapraszał a później wymyślał jakieś problemy. Raz okłamał, że musi zostać w domu bo ma jakieś problemy ja wiedziałam, że jego koledzy mają w tym dniu impreze. Napisałam co o tym wszystkim myślę a on miał to gdzieś odpisał mi jakby nic sie nie działo, ja byłam zła. więc już nigdy więcej się nie odezwał. Teraz zastanawiam się czy powinnam iśc na tego samego sylwestra, i czy on nie pomyśli, ze jestem tam ze względu na niego.

Gość anytrammartyyna
idź ale go ignoruj

Gość on_25
Dziewczyno ogarnij się masz 25 lat. Jak będziesz zastanawiała się ciągle w życiu co kto pomyśli o Tobie, to niczego nie osiągniesz.