Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwiony...

kobiety sukcesu

Polecane posty

Gość Zdziwiony...

przykład pewnej panny: -27 lat -zarabia poniżej 2kPLN, właściwie to ok. 1500 -skończyła jakieś studia typu stosunki międzynarodowe... prywatne za kaske rodziców -bardzo elegancko się ubiera, musi b.dużo wydawać na ciuchy, choć praca tego nie wymaga (nawet jeśli to po co mi praca do której trzeba dokładać) -nie ma żadnych oszczędności - wszystko wydaje na "życie", rozrywki -samochód dostała po rodzicach, naprawy i przeglądy sponsouje mamusia Spotkana na ulicy wygląda na kogoś dobrze ustawionego w zyciu, kreatywnego i zaradnego, choć prawda jest inna. Sama mieszka z rodzicami, marudzi coś ostatnio o chęci wypradzenia się, kredycie - choć nie wie co to oznacza... Stawia bardzo duże wymagania partnerom - musi być niezależny, najlepiej aby mieszkał sam (aby mogła wkraść się do niego) i posiadać typowe cechy prawdziwego samca, włączając w to urodę. Prawdę powiiedziawszy, co ona wniesie do tego związku - oprócz swojego ciała... zwykły pasożyt, który z żerowania na rodzinie chce przerzucić się na chłopaka, dobrze rozumiem??? Jakie według was cechy powinna mieć kobieta sukcesu, kim być, co robić, co sobą reprezentować. Chyba już całkiem straciliśmy rozeznanie w postrzeganiu ludzi, ich (choć to nieładnie zabrzmi) ocenie.

Gość prosze o odpowiedź
jak się nazywa facet który żyje za pieniądze kobiety, jeździ jej samochodem, mieszka w jej mieszkaniu, często ubiera się za jej pieniądze, mówi że ją kocha (prawdy nikt nie zna) ???

Gość rijjwr
za bardzo się czepiasz- ona jednak pracuje a pensja 1500 w PL to norma w wielu zawodach- jak na nią jedną to nie tak źle, co z tego że ma od starych samochód- ona jedna?? Niektórzy mają mieszkania, fiormy od starycjha auto to jeszcze nie jakieśniewiadomo co- każdy rodzic coś chce dziecku dać- mój kolega dostał niezłe auto na 18-tkę- jej studia to oże wcale nie takie byl.e co jak sie tobie wydaje, a że się dobrze ubiera?? Hmm... dajesz jej na te ciuchy czy jednak sama na nie zarabia?? Laska jest młoda więc norma że mieszka u starych- chyba dał ci kosza co??

Gość rijjwr
jak ja nie miałąm swojej rodziny to kaskę którą zarabiałam dzieliłam i troszkę dorzucałam do czynszu rodzicom, trochę odkładałam na konto a sporo wydawałam na siebie bo lubię ciuchy i kosmetyki i co w tym złego- nie miałąm nikogo na utrzymaniu i sobie korzystałam z życia - w końcu to była moja kasa a że pensja była wtedy tak 1600-1800 to w sumie nie było z czego nie wiadomo jakiej sumy odłożyć więc szalałam- nie dajesz jej facet na to więc wyloozooj

Gość hanyssssss
he - mi też starzy kupili auto jak miałem 19 lat - nic takiego- wielu kolegów dostawało auta od rodziców- lepsze lub gorsze ważne by jeździło - piszesz jakby laska nie pracowała a ona jednak zarabuia na siebie więc w czymrzec?? A że lubi się dobrze ubierać no wiesz jak też lubie w końcu chyba wolno mi skoro sam na to robię nie qmam twojego problemu

Gość órwana z chujinki
nazywasz ją pasożytem a przecież większość studentów dziennych jest utrzymywamna przez starych- wewntualnie sobie dorabiają a ona pracuje i nie ważne że za 1500 - gdyby zarabiala 150000 to wtedy nie byłaby pasożytem a za 1500 jest?? A że mieszka ze starymi- twoim zdaniem ma wziąć kredyt sama i myślisz że jej ktoś udzieli za takąpensję?? Przecieżona nie zakłada jeszcez rodziny więc po cholerę jej kredyt na mieszkanie- jakby była pasożytem to by nie pracowała- zreszta mi się wydaje że jak ktoś wyżej napisal to ty masz znią jakiś problem

Gość Zdziwiony...
tak to jest gdy chleb drogi to doopa tania. większość polek jeżeli nie trafi biznesmena by wieść u jego boku lekkie życie , pozostaje ustawiona jak dziewica przy ruskich [ pardon] amerykańskich koszarach

Gość órwana z chujinki
i chyba tu cie boli- ona cię olała - szukaj innej i nie wylewaj na nią wiadra pomyj tylko dlatego że dała ci kosza