Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzierlaktika

jaki prezent?

Polecane posty

Gość dzierlaktika

pomozcie mi wymyslic prezent dla mojego TZ, jestem z nim 2 miesiace i jeszcze go dobrze nie znam. Wymyslcie cos :P

Gość kupmu ksiazke
bezpieczny i zawsze na czasie prezent. moze jakis przewodnik po miejscu, ktore chcialby zobaczyc

Gość a ja z innej beczki
powiedzcie mi dlaczego "TZ"? co to znaczy? juz ktorys raz widze ten skrot i sie nie umiem polapac :D

Gość dzierlaktika
Ksiazke? to takie nudne :O dawajcie inne pomysly :D TZ czyli towazysz zycia 🖐️

Gość dzierlaktika
acha, zapomnialam o najwazniejszym. mam do wydania 250zl :P

No tak też nie bardzo mogę się połapać co znaczy TZ?? Ale tak jakoś sobie pomyślałam, że TZ może być chłopakiem więc jeśli chcesz mu kupić fajny prezent polecam kupić mu jakąś grę komputerową. Jeśli szukasz dla chłopaka prezentu i chciałabyś mu kupić coś z elektroniki polecam sklep 3kropki.pl. Można tam znaleźć wszystko. I gry i aparaty, i słuchawkę etc.:)

Gość a ja z innej beczki
ze chlopakiem to tez sie skapnelam, ale nie wiedzialam jaki to skrot konkretnie :D dziekuje za oswiecenie. 250zl to sporo....a ma jakas pasje?

Gość dzierlaktika
moze kupie mu mp3? co o tym myslicie?

Gość dzierlaktika
nie wiem co on lubie, ludzie jestesmy dopiero 2 miesiace!!! XD

Gość jak mozesz nazwac kogos
"towarzyszem zycia" jak jestescie raem 2 miesiace, nie znasz go dobrze i nie wiesz co lubi?

A mój kiedys przypadkiem pokazał mi że przydałby mu sie takie zestaw bluetooth z nokii, że wtedy mógłby podczas biegania słuchac muzyki. Wiec takowy mu kupiłam, a jestesmy razem ponad 3 miechy. Mysle, że bedzie zadowolony;)

Gość a ja z innej beczki
a nie myslisz, ze to drogi prezent i on moze czuc sie zazenowany po 2 miesiacach?

Gość dzierlaktika
a czemu nie mialabym go nazywac TZ? tak teraz sie mowi. tak samo jak chlopak, facet, TZ, to przeciez wszystko znaczy to samo. ale wracajac do tematu, macie jeszcze jakies ciekawsze propozycje? :P

Gość dzierlaktika
mysle ze 250zl to w sam raz. przeciez nie kupie byle czego chlopakowi

Gość a ja z innej beczki
nie no, ja tylko tak pytam. Ja na urodziny kupilam mojemu gitare, wiec tez sporo. Ale na poczatku zwiazku balabym sie, ze bedzie czul sie zobowiazany i moze kupi ci cos tanszego i bedzie mu glupio....a cos tanszego niz 250zl to nie musi byc badziew :) ale jak uwazasz, nie wiem co bym radzila, moze rzeczywiscie te mp3

Gość jak mozesz nazwac kogos
TZ - towarzysz zycia. Mozna tak powiedziec, pewnie ale nie wtedy jak twierdzisz, ze to "dopiero 2 mieiace", "nie znasz go" i "nie wiesz co lubi". Jak ktos taki moze byc towarzyszem zycia? i faktycznie - prezent za 250zl to przesada. Gosc sie bedzie czul zazenowany...

Gość na nastepne urodziny
bedziesz mu kupowac prezent za 500zl? czy bedziesz miala juz innego towarzysza zycia? ;)