Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciche dni czy już koniec

To tylko ciche dni czy już koniec?

Polecane posty

Pokłóciliśmy się miesiąc temu. Od tamtego czasu cisza... Wyciągalam rękę na zgodę za każdym razem przy okazji podobnych kłótni, tym razem juz tego nie zrobię. Miałam nadzieję, że sie odezwie, ale nic... Myślicie, że to już koniec? Spotykalismy się rok, nie mieszkamy ze sobą.

Gość ProncePolooooo
Jak na moje oko koniec

Gość jkfykkfy
duma pojebanego faceta, jak zwykle.jezeli nie odezwie sie pod czas swiat lub na sylwka to znaczy ze koniec

Dlaczego więc bał się wprost powiedzieć, że z nami koniec?

Gość no miesiąc zero kontaktu
to sama przyznasz że ciężko to nazwać 'cichymi dniami'

Gość kolejny temat w stylu
no po miesiącu ciszy, to chyba już tak. a Ty masz jeszcze złudzenia?

Właśnie, nie wiem co zrobić ze świętami... Głupio mi będzie nie odezwać się nawet w Wigilię do kogoś, z kim spędziłam ostatni rok... Ciekawa jestem czy zadzwoni lub chociaż napisze życzenia...

Och on czeka aż ty jak zwykle ukorzysz się. Jemu męska duma nie pozwala okazać zrozumienia podrzędnej płci. To przecież racja jak zwykle jest po jego stronie, a Ty się mylisz. Więc mu pokaż do czego duma i poczucie irracjonalne poczucie swej racji prowadzi - do samotności. Związek opiera się przecież między innymi na umiejętności osiągania kompromisów i wspólnym zażegnywaniu konfliktów. jeśli tak nie jest, to co mamy? Dwoje ludzi w tym samym pomieszczeniu.

Gość miesiac czekasz na
odobrazenie sie? Zartujesz? juz czuj sie wolna ;)

Mam złudzenia, bo między nami było i 6 tygodni ciszy... On jest strasznie dumny i pierwszy ręki nie wyciąga, a ja mam juz powoli dość, bo przestaje mnie szanować w sytuacji gdy nieustannie z inicjatywą wychodzę ja...

dlaczego faceci są tak cholernie dumni??

taaaa.... no to w sumie jakby podliczyć to tak naprawdę byliście razem z pół roku pewnie :)

Gość napisz mu smsa
czy potrafi z tego tak latwo zrezygnowac i tyle. Przynajmniej bedziesz miala jasna sytuacje. pozdrawiam

Odzywać się do niego w święta czy nie? Mialam zamair tego nie robić, bo najnormalniej w świecie wydaje mi sie, że jemu nie zależy tak jak powinno...

Gość napisz mu smsa
teraz mu napisz,po co masz sie meczyc do konca miesiaca.

Nie chcę 5 raz odzywac się pierwsz, bo znowu przytrafi się jakieś male nieporozumienie i "strzeli focha", bo przeciez i tak się odezwę... Dla mnie to nie jest zabawne, jest mi ciężko gdy tak jest. Podobno faceci reagują na brak kontaktu, może to przetestować?

I czy nie sądzicie, że on w tym czasie rozpracowuje inną? Facet, który naprawde kocha i ktoremu naprawde zależy, nie znika na tak długo...

Gość napisz mu smsa
no z cala pewnoscia,normalny kochajacy i odpowiedzialny facet tak sie nie zachowuje.A ze tak spytam ile on ma lat?

Gość na moje oko
heh a nie wydaje Ci sie ze ten miesiac bez kontaktu jest juz wlasnie testem ? jesli zalezaloby mu to odezwal by sie juz dawno :o dla mnie to chora sytuacja, tez to przechodzilam... koles stchorzyl i nie mial Ci po prostu odwagi powiedziec ze koniec .....

Mamy wspólnych znajomych, ale nie będę robiła podchodów, bo nie ufam i nie znam ich na tyle, aby o niego pytać... To tak naprawdę jego znajomi, nie moi... Poza tym, obrośnie w piórka gdy dojdzie do niego, że wypytuje na jego temat, a wtedy to juz spalę temat zupełnie. Chcę żeby on sie odezwał, żeby pokazał, że i jemu zależy...

no ale jemu nie zależy bo żaden facet któremu zalezy nie potrafi tyle wytrzymać bez kontaktu z ukochaną

czuję się jak jedna z wielu jego furtek... a facet jest po 30-tce

chyba, że ma ukochaną nr 2... to wtedy mu wszystko jedno... coraz bardziej czuje, że tak własnie jest

różnie, najdłużej ciche dni trwały 6 tygodni...

Gość napisz mu smsa
po 30? A zachowuje sie jak gowniarz.Nie wiem co ci poradzic...normalny facet sie tak nie zachowuje.ja jestem juz z moim 5 lat i nigdy nie mielismy nawet jednego cichego dnia...a miesiac to mi sie nawet w glowie nie miesci. Szkoda tylko ciebie bo musisz sie meczyc z ta sytuacja.