Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeden_moment

jaką drukarkę macie w firmie?

Polecane posty

Gość jeden_moment

Witajcie kobiety biznesu :) Potrzebuje kupić drukarkę do naszej firmy, ale nie wiem jaką. Duży wybór takich biurowych drukarek jest w sklep-oki.pl, ale są to koszty rzędu kilku tysięcy złotych, więc nie chcę zainwestować takiej kwoty w ciemno. Możecie po prostu napisac mi jakich wy modeli używacie? :) Będę wdzieczna :)

Gość Tysk Donek
Jakie to cudo ty chcesz kupić ? Za ile ?

Gość Tysk Donek dzwonek
ja właśnie wymieniłem lexmarka po 5 latach pracy powiedział dość. ale przez 5 lat fax, skaner , kopiarka i drukarka chodziły bez zarzutu , aż sam się dziwiłem , bo na poczatku mówili znajomi , że to szmelz a teraz sami się dziwili

Gość oki 8600 - rewelacja

Gość do jeden_moment
u mnie jest taka jak ta ze zdjęcia, którą poleca Ci kolega..... sprawuje się bez zarzutu

Gość oki 8600 - rewelacja

Gość jeden_mment
No to w takim razie nie mam juz wątpliwości, że drukarki OKI są warte zakupu :) Weźmiemy ją na raty, bo tak też można w sklep-oki.pl Dziękuję bardzo za pomoc, a gdyby ktoś chciał jeszcze podzielić się swoimi spostrzeżeniami to zapraszam :)

kiedys mielismy oki i okazala sie chlamem (przynajmniej nasz model) - wolno drukowala, zacinala sie, kilka razy popsula - teraz mamy kilka modeli HP (rowniez drukujace na A3) i nie ma porownania

Gość a jaaaaaa
ja mam w swoim biurze OKI B410d - jest super. W innych mają HP laserJet też dobra. Same laserówki ,( jedna igłówka :O porażka - strasznie szkrobie :O)

Gość a jaaaaaa
ta OKI 410d około 1000 zł kosztowała

Gość jeden_moment
Właśnie, do biura najlepiej kupować stricte biurowy sprzęt. OKI jest takim sprzętem. HP wiele razy nie sprawdził się w naszym biurze. Wierze, że z OKI będzie zupełnie inaczej. Poza tym wasze opinie nie mogą być przypadkowe.