Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość white christmas

co gotujecie na swięta??

Polecane posty

Gość white christmas

chce sobie zrobic menu, szczególnie potrawy wigilijne ale niekoniecznie... ciekawa tez jestem niestandardowych potraw:) piszcie ulubione i nie tylko

Gość frentii
Ja moge miec cuda na stole, a i tak zajadam sie salatka warzywna z cwikla:D

Gość Zdecydowanie kategorycznie
to samo co w kazde swieta.

Gość zadziorek fioletowy
polecam...przepis dorwałam w tamtym roku śledziki w poduszce rodzynki, cebulka, skórka pomarańczowa zeszklone z odrobina miodu, cukru lub karmelu na patelni z odrobina masełka sledzie marynowane ułożyc na dnie pojemnika pokrojone na kawałki, przykryc farszem, odstawić na 24 godziny Smacznego:) i Wesołych Swiąt

Gość świeta mówicie...
śledzie, sałatka z kaparami, barszczyk obowiązkowo, kompocik z suszonych owoców z odrobiną wina, bułeczki nadziewane farszem grzybowym, kutia - podlaskie:), rybka pieczona w folii z masełkiem czosnkowym...hm makowiec a potem to juz czekamy na pasterke , miesko i wódeczke

Gość koffamy
śledzie pod chyba wszelkimi postaciami, nalesniki z grzybami, bigos postny niestety:P, rybka smażona, sałatki - co roku inne, poncz, zupka grzybowa, ryż z rodzynkami i pomarańcza, makowiec...nic mi innego do głowy nie przychodzi jedzenie swiateczne dostajemy od rodziców

Gość wywiad / / /
no i co by tu wpisac, hę? no dobra to ja sie przyznam, ze nie gotuje, bo nie umiem na zone zwalam wszystko ale zeby nie było że leń - to robie zakupy, 5 godzin po sklepach + 3 w korkach ( wawa) i dodatkowy etat jest, a dzieki temu pod choinke rózgi nie dostane:P wesołych, upojnych i Mikołaja wszystkim Kafeterianom

Gość nie kura domowa
nie gotuje bo nie umiem...wiem gdzie sie kupuje gotewe dania, zainteresowany ktos?

Gość uuuuuuuuuuppppp....