Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczony palant do kwadratu

podwójne życie

Polecane posty

Gość DrOjBoli
rozdmuchal koles niezly temat, juz widze te podejzliwe miny babeczek majacych za meżów kierowcow ciezarowek albo innych kontraktowcow ;)

Gość Chcecie to wierzcie
Nie mogę wam tego udowodnić,ale to nie była żadna prowokacja,naprawdę mam tak po.,ebane życie.ale nie dziwię się niedowiarkom,sama bym w to nie uwierzyła,to gorzej niż w telenoweli.najbardzej cierpi ten co jest ze mną,a chyba najlepiej ma ten co ma nas obie-żonę i mnie,u niej mieszka.życie pisze najbardziej niewiarygodne historie.a zresztą czym to się różni od kochanków z 2 małżeństw?kuzynem?

chyba nie ma wyjscia z tej porabanej sytuacji.Szkoda Was wszystkich .Bo ta tragedie gra wielu aktorow nieswiadomie. Oby to byla prowokacja tylko.

Niestety nie jest to prowo.Od tego z którym mieszkam jestem uzależniona finasowo i lokalowo (5 lat),wiele mu zawdzięczam i nie chciałabym go ranić,ale gdy spotykam się z tamtym nie mogę się powst.,małe miasto wszyscy gadają -nienawidzi mnie ich rodzina.Ten żonaty ma dorosłe praktycznie dzieci.,też mi ich żal.Spotykam go nawet przypadkiem i już płyniemy.To było tak nagłe-znam go od dawna.Jak tu żyć