Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

nie mam znajomych na studiach

Polecane posty

Gość

:O :O bezsesnsowne to moje życie studenckie ..:O ktos tu też tak ma ??

Gość
maci racje gupi topik :classic_cool: :D:D:D

Gość
ale naprawde mnie to boli :( jak kogos poznac ?:(

Gość aacxd
przecież poszłaś tam za koleżankami, to gdzie one się podziały?

Gość oollkkkki
przerwa,nie pamikuj masz nas

podtrzymam Ci ten top do nawet 5 strony jak powiesz co studiujesz:classic_cool:

Gość aacxd
pedagogike już pisała

Gość
za kolezankami ale nie do tych samych uczelni :( 😭

Gość
ale ja chce miec ich :( kurfa nie byłam na poierwszych zajeciach i sie potworzyly grupki und pary :(😭 PZU --> pociagniesz do setnej i tak nie powiem :classic_cool: nie żę to cos fajnego und super ciekawego ,ale jeszcze sie wyda, naprawde wole nie mówic :O:(

Gość
Was .. :O ale wy jestescie no sami wiecie jacy :( :( 😭

Gość jestem zmęczony
boże jesteś tak zjebana że ja pierdole

Gość oollkkkki
to tak powaznie to trudno bedzie sie tak wpasowac w grupke

Gość marchewkowe pole2012
Witaj w klubie przerwa! Ja jestem na 3 roku i tez nie mam. Mialam 1 kolezanke to poszla na 2 kierunek i tak zostalam sama. Ale w sumie juz mnie to zlewa,ostatni rok wiec jakos dam rade. Przejmowalam sie na 1 roku teraz mam to w dooopie. Troche to dolujace ale co ja na to poradze ze nie jestem dusza towarzystwa,poza tym czemu ja mam sie dopasowywac do innych a oni do mnie nie moga???

Gość
a Ty wykurwiscie zajebista jak ja teraz na chwile :O 🖐️ )))

Gość ciekawe czyim jesteś projektem
bo w realu to ja takiego osobnika nie widze a nawet jakby to wspolczuje,zyjesz tylko tym kaffe... 🖐️

ja mam tak samo, u mnie w grupie sa osoby, ktore sie juz wczesniej znaly, badz na samym poczatku sie zakolegawaly... ja zostalam sam, jak zwykle :P ale trudno, juz trzeci rok tak jest, oczywiscie pogadam zawsze z kims, ale jesli chodzi o siedzenie w lawce na zajeciach czy takie wspolne bycie z kims podczas wykladow to zawsze jestem sama :(

Gość
no tacy wirtualni :classic_cool: wiem własnie ze trudno :O:O marchewkowe pole2012 -> yhh no ale ja tak nie umiem:O:O i za długo nie pociagne tam jak nikogo nie znajde na przyczepke :O:O

Gość
ciekawe czyim jesteś projektem--> niby współczujesz a jednak udajesz :o 🖐️ ))

Gość
mroczna chyba naprawede musimy sie spotkac:classic_cool: nie wysłałam ich jeszcze

Gość ciekawe czyim jesteś projektem
mały mózdzek,wielkie balony i tyle a najwieksze nieszczescie jak je net szwankuje:D i nie dziwota ze nie ma znajomych🖐️

Jeśli twoja swoboda wirtualnej konwersacji nie przekłada sie na real, to spróbuj wiecej ćwiczyć prawdziwych na ludziach. Pomożemy Ci potem ukryć zwłoki :)

Gość marchewkowe pole2012
Wie,ze to czlowieka doluje, szczegolnie jak sie spotka jakies kolezanki z liceum i musisz sluchac jak to fajnie jest na imprezach i jakich maja fajnych znajomych.... Ja mam mala grupe na studiach ok 40 osob i tez bylo tak ze nie poszlam na 1-sze zajecia a pozniej to juz tak kazdy z kazdym i nie bylo sie do kogo doczepic. Poza tym mam strasznie falszywe osoby,bo niby zapraszaja cie na impreze a na drugi dzien obrabiaja ci dupe,wiec jak ja mam z takimi osobami sie dogadywac? Nie potrafie sie do nich dostosowac wiec jedynym wyjsciem jest olanie tej calej sytuacji.... :/

marchewkowe pole2012 ---ale musisz mieć od kogo pożyczyć notaki, dowiedzieć sie czy zajęcia odwołane itp. Tak trudno zagadać ?

Gość noc_polarna
HEJ u mnie jest troszkę podobnie ale jakoś nie jest mi z tego powodu źle, z resztą, że niezbyt często bywam na uczelni:D Na pierwszym roku było jeszcze ok grupa nawet zgrana, potem się popsuło, teraz jestem na specjalizacji więc grupa zupełnie inna, ludzie zaborczy, zazdrośni a życie większości z nich kręci się wokół studiów. Beznadzieja. Mam jednego super kumpla jeszcze z czasów pierwszej grupy( teraz jesteśmy w innych) z którym widujemy się poza uczelnią. Z resztą ograniczam kontakty do niezbędnego minimum. Jestem po prostu inna. Za to mam przyjaciółki, które tu ze mną przyjechały, poznałam też wielu innych ludzi, nie koniecznie na uczelni. Głowa do góry... na znajomych z uczelni świat się nie kończy...

Gość
ciekawe czyim jesteś projektem -> no pa 🖐️ ale trzeba było sobie darowac bo mi sie juz nawet nie chce Tobie potrwierdzac🖐️ )) nie przekłada sie w poczatkowych fazach :O:( 😭 pózniej jakos leci ..przewaznie.. zwołoki ? :classic_cool: czemu zwokłi ?