Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Easy Man

Czy to ma sens? Pogubiłem się w tym wszystkim.

Polecane posty

Gość podpowiem ci
podpowiem ci na własnym przykładzie, byłam w związku ponad 2 lata, to nie była żadna niespełniona miłość poprostu odeszłam ponieważ facet był tksyczny,żle traktował i bił. Bardzo Kochałam ale odeszłam.Tak trzeba było.Zraniona i nieufna poznałam kogos w necie,znajomośc rozwinęła się obiecająco było naprawde kolorowo i nagle koniec, ot tak bez powodu.Teraz jestem podwójnie rozczarowana i nieufna. Ale do czego zmierzam: do tego że niedawno poznałam chłopaka który jak twierdzi bardzo mnie pokochał i poczeka tyle ile bedzie trzeba. Tak jak u ciebie, nie ma pewności że go pokocham ale nie odpószcza.Nie rezygnyj, jesli naprawdę ci na niej zależy bądź cierpliwy,o szczęście trzeba walczyć, warto zaryzykować.Skoro jest az tak nieufna to znaczy że ma niezwykłą osobowość bo tak naprawde osoby o wrażliwym wnetrzu tak długo cierpią.Nie dziw się jej że się boi.Miłośc boli a ona zwyczajnie się zabezpiecza żeby potem nie cierpieć

walcz walcz tak jak ja walczę :) dopoki bedą chciały z nami rozmawiać :) lub nie znajda sobie kogos innego...ale wtedy upadek moze byc bolesny...ale kto nie ryzykuje ten nie zyskuje :]

Gość Bella Cullen
piękne, zwłaszcza te końcowe, słowa - podpowiem ci

Gość Easy Man
Podpowiem ci - Dziękuję za słowa otuchy. Mają taką moc... Ta dziewczyna, na której mi zależy, jest nad wyraz wrażliwa, tego jestem pewien nie od dziś. Będę walczył do końca. Pozdrawiam.

Gość Magnolia 28
Takie to babskie zwodzenie... Nie wiem czy nie marnujesz czasu, bo Tobie zależy, a ona chyba czeka na miłość życia rodem z filmu. Jeśli naprawdę Ci na niej zależy, to dalej bądź przy niej - może w końcu zrozumie... Nie zazdroszczę tej niepewności.

Gość Easy Man
Sam sobie odpowiem na postawione przeze mnie pytanie: nie ma sensu! Owa dziewczyna, na której mi tak zależało powiedziała mi wprost, że nic do mnie nie czuje. Poza tym znalazła sobie już kogoś innego i raczej nici z naszej dalszej znajomości. Ja bym chciał się z nią od czasu widywać, ale ona za mną już raczej nie. Co zrobić, life is brutal.