Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figunia86

Wasze marzenia...

Polecane posty

Gość figunia86

Mam takie pytanie... :) Jak waszym zdaniem powinien wyglądać salon kosmetyczny do którego z chęcią byście przychodziły?? Zastanawiam się nad tym ponieważ dzisiejsze salony kosmetyczne są tak jak by chłodne i nie przyjazne dla klienta. Wypowiedzcie się co na ten temat sądzicie... Nie chce analizować tego sama liczę na was :) Gorąco pozdrawiam :):):)

Gość paramparaparam
No coż przede wszystkim powinna byc miła obsługa,normalne przyjazne dziewczyny:) Bo jak człowiek wchodzi do salonu,i na dzień dobry witają go wrogie spojrzenia,to na pewno już tam nie powróci:P Podoba mi się,gdy w salonie jest jakaś ładna,jasna kanapka,jest gdzie na poczekaniu kawke wypić... No i ładnie wygląda,gdy wszyscy pracownicy są jednakowo ubrani:)

Gość zeatopic
żeby nie mierzyli od stóp do głow jak człowiek wchodzi,bo od razu ma się ochotę wyjść.Pani w recepcji powinna sama zapytać grzecznie i dyskretnie z czym się przyszło,doradzić,zapisać na wizytę-powinna posiadać wiedzę na temat zabiegów.Jakaś delikatna relaksująca muzyczka w tle,panie powinny mieć jednakowe"mundurki",strój typu dżinsy i bluzka w takim salonie kojarzy się z niekompetencją i niechlujstwem.

Ja myślę że cudownym salonem byłby salon w stylu lat 60 takie jak są na filmach z U.S.A w tle muzyczka The Beatles np. Wszyscy mili wpadasz do salonu na ploteczki napić się kawki, herbatki zjeść ciasteczko. Fachowa porada, promocje :)

Gość i dać doopy
i masaż z niespodzianką być powinien dla chętnych