Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mootyl

Podzielcie się opiniami

Polecane posty

Jak myślicie, ile schudnę w dwa tygodnie głodówki, ćwicząc 2 godziny dziennie aeroby, rowerek i bieganie? Dodam, że mam 167 cm wzrostu i ważę 59 kg.

Myślę, że do 50, ale chyba lepiej jakaś dieta ... Ja kiedyś na diecie 10-dniowej chudłam ponad kilogram dziennie i to bez ćwiczeń.

Po dwóch tygodniach głodówki zdechniesz z głodu i tyle:) Masz prawidłową wagę, poćwicz tylko i jedz normalnie.

Mam okropne kompleksy, jest mnie za dużo. Chciałabym ważyć 48 kg, więc mam 11 do zrzucenia. Myślę, że głodówka pomogłaby mi pozbyć się szybko pewnej części kilogramow (zależy mi aby jakoś wyglądać na sylwestra). Wiem, ze powinnam się trochę wcześniej za siebie wziąc, ale miałam ciężkie dni, duuużo nauki i nie było dobrym pomysłem robienie wtedy głodówki...

1 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 2 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 3 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 4 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 5 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 6 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 7 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 8 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 9 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach 10 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach i oczywiście pijemy dużo wody!!!

Dobrze :) Dzielmy się wrażeniami, mogę liczyć, że przeczytam tutaj coś Twojego autorstwa, stulbia ?

Zaczynamy od jutra :) Czaję się już od dłuższego czasu, żeby zacząć, ale ja jestem w takiej sytuacji, że staram się o dziecko od jakiegoś czasu i nie wiem czy mogę sobie na dietę pozwolić, ale póki co nam nie wychodzi, więc dietkę zastosuję. Będę się starać, ale od niedzieli. Jutro pojadę na zakupy i zaopatrze się w niezbędne artykuły :)

Od jutrzejszego wieczora piję wyłącznie kefir :D Przerażają mnie jajka :P Nie przepadam za takimi na twardo .

Gość oollkkkki
e nie schudniej wrecz przeciwniejesz ,a ile chcesz schudnac

Mówcie co chcecie, ale ja chcę ważyć 47 kg (tyle ile rok temu). Teraz ważę 56 kg. Źle mi z tym.

Nie przesadzajcie ze zbyt drastycznymi dietami. To bardzo niezdrowe i łatwo o efekt jojo!

ty dziecko zanim przejdziesz na diete to moze poczytaj troche litaratury fachowej ( nie przyjaciółki, pani domu, naj itp) bo narazie nic madrego nie wymyslilas

Kochana i jakże miła starsza koleżanko, szmatławców przytoczonych przez Ciebie powyżej, nie czytuję, więc proszę, nie obrażaj mnie, twierdząc, że jednak to robię.