Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...waleria...

Milczy......

Polecane posty

niedawno poznalam faceta, dogadywalismy sie chociaz czasem mnie wkurzał swoimi tekstami... ale to mniej ważne, ostatnio próbował się do mnie dodzwonic, dzwonił kilka razy ale ja nie odbierałam bo nie miałam siły z nikim gadac, nie byłam w nastroju i zle się czułam... teraz on milczy już 2 dzień, a ja nie wiem czy do niego napisac czy nie... myslałam, że sam po pewnym czasie napisze, tak jak to zwykle bywało, ale widocznie znudziło mu się to ciągłe zabieganie o mnie... co ja mam zrobić... chyba mi na nim zależy :(

jak myslicie, czy jeśli jemu naprawdę zależy, to jeszcze się odezwie? przecież mogły być różne powody tego, ze nie odebrałam tego telefonu...

jasne, a jak sie odezwę to tak samo szybko będzie mial mnie w d*** bo moze mnie miec tak łatwo i i tak zacznie ruchac inne :/

bo jestes ksiezniczka i wolisz grac w gierke z facetem niz pokazac mu ze Ci zalezy a dodatkowo oczekujesz by dzwonil do Ciebie milion razy poki Ty zdecydujesz ze mozesz milosciwie odebrac jego telefon jak sie nie moze odebrac ok, ale sie oddwania kiedy sie juz moze