Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anooo

Czy to wypada?

Polecane posty

Gość anooo

Brat mojego męża niedawno rozstał się ze swoją dziewczyną, byli ze sobą 6 lat. Ja nawet ją polubiłam, ona mnie też, więc mimo że już nie są razem od czasu do czasu chciałabym się na kawie z nią spotkać. I właśnie nie wiem, czy to dobry pomysł, co o tym myślicie? W sumie nie znam szczegółów, mój mąż tez nich nie zna dlaczego się rozstali i np. jeśli to z jej winy, to nie wiem, czy powinnam nadal mieć z nią kontakt.

Gość anooo
No wiadomo, że nie opowiadała bym męża bratu, że się z nią widziałam, czy nie spotykała bym się z nią w domu, chodzi mi o spotkanie od czasu do czasu, bo lubiłam z nią gadac.

Gość anooo
No wiadomo, że nie opowiadała bym męża bratu, że się z nią widziałam, czy nie spotykała bym się z nią w domu, chodzi mi o spotkanie od czasu do czasu, bo lubiłam z nią gadac.

Gość anooo
Ale ja nie chcę ich znów swatać...

Gość anooo
Czekam na opinie :)

Gość anooo
hej hej...

Jak się dogadujecie dobrze to od czasu do czasu warto się spotkać)

Gość .m.m.m.m.m.
skro bylyscie ze soba blisko, to mozesz np sie z nia spotkac i od niej sie dowiedziec co sie stalo.

Gość anooo
Myślę, że brat męża nie robił by z tego problemy gdyby się dowiedział, a ja tez nie zamierzam robić z tej znajomości wielkiej przyjaźni...Próbowałam się dowiedzieć delikatnie, o co im poszło, ale przecież do nie będę wypytywać...