Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paticha22sze

Facet spod znaku bliźniąt

Polecane posty

Gość Paticha22sze

Hej powiedzcie co o nim sadzicie jakies doswiadczenia o facetach spod tego znaku?Prosze o opinie bo mam na oku takiego:-)

lizniak jak kazdy blizniak, to dwolicowa lajza!Zapamietaj, czy to kobieta czy facet!:classic_cool:Jak cos moge powrozyc:classic_cool::P

Gość beautiful dress
Lubią grę w monopoly:P

Gość blizniaki to najchujowsze znak
zgadzam sie. dwulicówka. szarmancki, uprzejmy, inteligentny i na tyle sprytny, by miec wiecej niz 1 kochanke dzieki swojemu urokowi oraz by mowic to co kazdy chce uslyszec, a myslec co innego. Oto pan blizniak :) z kobieta nieco inaczej. kobieta stroi sie, wieczna aktorka, wielce entuzjastyczna, obgaduje wszystkich i wszystko

ma problemy z tarczyca slucha muzyki country ma niebieskie oczy znamie na prawej dloni 2.348 cm od palca serdecznego fascynuje sie zlotoszczeka pospolita lubi platki Nestle i zelki haribo.

Gość rthuuj6yeuje
to co napisala osoba przed depechem- idealnie wszystko pasuje bylam kiedys z blizniuakiem 3 lata- opis jak 100%, i mieszkalam z blizniaczka-idealnie opisana

Gość bliśśśśśniak
depeche15 prawie trafiłaś, z tym że wole Corn Flakes :classic_cool::D

jakimkolwiek znakiem zodiaku jest depeche15 przewyzsza ona standardy kazdego, nawet najchujowszego znaku :) ale pewnie blizniak :)

Dwulicowosc i jeszcze raz dwulicowosc!!:classic_cool: Jak sama nazwa wskazuje, mam nadzieje ze moje Gaaaacieee to nie blizniak, bo to by oznaczalo koniec mej milosci do niego!😭 Bo ja taka jestem, ze zawsze patrze w gwiazdy!:classic_cool:

'jakimkolwiek znakiem zodiaku jest depeche15 przewyzsza ona standardy kazdego, nawet najch*jowszego znaku ale pewnie blizniak ' he? :)

rthuuj6yeuje - tez mialam watpliwa przyjemnosc obcowania z ludzmi spod blizniaka... wszyscy, ktorych spotkalam byli porazka... i kobiety - falszywki i mezczyzni - to samo. A Ty? Moze to niedopasowanie. Do mojego znaku blizniak odgornie nie pasuje i patrzac astyrologicznie nie powinnam sie z nim lubic i tak tez pozostaje

hę? nic :) jestes blizniaczka depeche?

Gość bliśśśśśniak
czemu mnie nie lubicie mnie 😭:classic_cool::D

Gość o zgrozo
stanowczo odradzam!- bliźniaka!

Gość Paticha22sze
Czyli jednym słowy to chu.e

paticha, czyli co - jakis facet sie o ciebie stara ale poniewaz urodzil sie akurat spod znaku blizniat, a nie miesiac wczesniej, jest na straconej pozycji? o zgrozo :D

Gość bliśśśśśniak
no cóż, trzeba będzie omijać te co wierzą w horoskopy :classic_cool:

Gość Paticha22sze
Nie no smieje sie po prostu.tak z ciekawosci sie spytalam.Wiadomo kazdy jets indywidualnoscia i trzeba go poznac.

Gość o zgrozo
i tak Cie wyczują,- to kwestia czasu

Facet bliźnieta to najgorszy znak zodiaku. Jest dwulicowy mówi co innego i robi co innego poprostu porażka. Nie polecam jako faceta ale oczywiście zdarzają się wyjątki jedne na milion czyli jakiś wybryk natury :-)

ja jestem z facetem bliźniakiem już ponad 3 lata jesteśmy zaręczeni to najcudowniejszy facet na świecie: przystojny, mądry, opiekuńczy, zaradny, nie przeklina, nie pali, pije z umiarem dba o mnie i codziennie mówi mi, ze mnie kocha nie dał mi nigdy powodów do zazdrości zawsze mi pomoże jak jestem w potrzebie wiec chyba mam ten wyjątek jeden na milion :D:D:D:D pozdrawiam bliźniaków :)

Gość o zgrozo
mój były maż tez taki był.......do ślubu

Gość Bx2
o zgrozo skoro nie na partnerów to powiedz chociaż że na kochanków się nadajemy :)

Gość o zgrozo
o tak, to prawda !!!! w tym to się zgodzę w 100 % ale wiesz co,- do interesów tez jesteście w porządku,- tylko nie do zycia

Gość Bx2
:D:D:D, mnie to do szczęścia wystarczy :)

Gość 66-77-8
ja jestem kobieta blizniak.......i gdyby nie moj mocny kregoslup moralny to byloby kiepsko. jesli chodzi o facetow to nie umiem sie zdecydowac i najchetniej bylabym z kazdym naraz bo boje sie zdecydowac na jednego bo nie wiem czy inny nie okaze sie lepszy :O porazka. ale jestem wierna :D chociaz pokusy duze i ciezko czasem :P a faceta blizniaka nie chcialabym za zadne skarby! mam tez kolezanka blizniaczke i kazdego swojego faceta robila w chuja