Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24lat mam

Niski wzrostem facet o lekko masywnej budowie - proszę o rady

Polecane posty

Gość 24lat mam

Witam :) Chciałbym się poradzić się Was drogie Panie o dopasowanie ubrań. Mam 170 cm wzrostu waga 74,5 kg. Czyli lekką masywną budowę mam. Strzygę się na krótko wręcz na łyso. Łysieje, więc wolę tak. Moim zdaniem lepiej mi bez włosów niż z włosami bo "łysina" podkreśla moje męskie rysy na twarzy. Ale do rzeczy. Chciałbym się poradzić Was co do ubioru. Mam ponad 24 lata, interesuje się modą ale najbardziej lubię taki sportowo-elegancki styl. Tylko w tym problem potrzebuję osób trzecich do oceny. Jakie ubrania do mojego wzrostu, sylwetki by pasowały. Z góry dziękuje :)

Gość BNB to TY
??

Gość 24lat mam
Co to znaczy BNB? :-|

Gość 24lat mam
Nie wiem nie znam się na tym, więc nie wiem o co chodzi :)))

Gość łatwe łatwe
kurde. mam 176 i ważę 60 kg, przy czym mam naprawde za wiele ciała GDZIENIEGDZIE...takze Twoja budowa nie ejst lekko masywna, a: jesteś napakowany - karczek jesteś gruby

Gość 24lat mam
Właśnie nie jestem gruby. W zasadzie normalna budowa, 17% tłuszczu oraz 55% masy mięśniowej. Karczkiem chciałbym być ale to już niedługo siłownia + suplementy ;)

Gość łatwe łatwe
lubię nieskich facetów, ale chudziutkich - jakieś zboczenie. (sama jestem wysoka)Wiedziałabym, co by takim pasowało, ale wydaje mi się, że facet niski i naładowany mułami nie wygląda za dobrze w niczym, prócz drechów... wybacz :P Facet mojej kuzynki ma w zasadzie z 175 i jest napakowany. On dobrze wygląda w dżinsach i koszulach i oczywiście dresach.... tak generalnie to facetom mylnie się wydaje, że kobiety lubią mięśniaków

Gość Małrycyna
Pionowe paski wyszczuplają i wydłużają, poszukać coś w ten deseń.

Gość 24lat mam
A co myślicie o koszulkach polo? Wyczytałem gdzieś, że niscy faceci powinni mieć ciemniejsze jeansy bez żadnych naszyw oraz góra biała. Czyli Czerń mieszać z bielą.

Gość kamikadze666
Ciemna bluzka polo w pionowe paski :) Carny wyszczupla a pionowe paski wydłużają optycznie ciało i wyszczuplają :)

Gość a jakie to ma znaczenie
z tego,co pamiętam,to niewysocy mężczyzni powinni unikac kontrastowych kolorów-na zasadzie biała góra,a czarny dół,bo to przecina sylwetkę i przez to optycznie ją skraca,wydłuża natomiast jeden kolor

Gość 24lat mam
Czyli ubiór o jednym kolorze?

Gość szukam stylu
Czy facetowi o niskim wzroście pasuje się ubierać w luźniejsze spodnie, jakaś koszulka dłuższa i bluza z kapturem? Czy jednak styl elegancko-sportowy?

nigdy ciemny dół i biała góra, bo to przecina sylwetkę na pół i jesteś jeszcze niższy (wiem coś o tym :P )