Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_zero

mam przerabane zycie- co robic?

Polecane posty

Gość ja_zero

tak jak w temacie - moje zycie to jedna wielka porazka. Mam jebnietego meza psychopate, alkoholika, ktory mnie tlucze, do tego szurnieta dewotke tesciowa. Maz spi z psem ktory zajmuje pol lozka a ja nie mam miejsca w sypialni. Mam szurnietego syna ktory cale dnie gr na kompie. Ja biore psychotropy i zaczynam pic bo nic mi innego nie pozostalo. Aaaaa jeszcze mam matke ktora uwaza ze jestem do niczego. Tylko lina na szyje ! Juz mam dosc. Nie piszcie zostaw meza bo to nie takie proste, ale najchetniej to bym zwiala daleko !!!!

Gość Femikafenistka
A co innego mozna Ci poradzic jak z nim wiaze sie jakies 80% Twoich problemów?

Gość ja_zero
nie wiem, jakbym wiedziala to bym to zrobila, on straszy ze sie zabije jak go zostawie, juz prubowal. Jakbym opowiedziala wam moje zycie to byscie napisaly ze to prowokacja tu, niestety moje zycie to jedna wielka klapa. Radzcie. Moze kiedys zwieje stad, tylko gdzie i za co?

Gość Femikafenistka
To niech sie zabija , chu.. z nim:O

Gość kij wam w oko
a dlaczego on cie bije?

Gość znów ta beznadzieja
czy nie widzicie ze ta gówniara wymysla sobie tematy o podobnej i głupiej jak ona treści??!!!!

Gość ja_zero
nic sobie nie wymyslam i nie jestem gowniara bo mam 35 lat. Dlaczego bije? bo jest psychopatą ! NIe tyle co bije co twierdzi ze zabije, jak sie wscieka to np mnie dusi. Mam dosc ale nie wiem co zrobic bo nie mam nikogo , nie mam do kogo sie zwrocic. Jak chcecie mnie wyzywac od gowniar to lepiej nie odpisujcie!

Gość ja_zero
tez bym komus obcemu poradzila niech sie zabija ale jak dotyczy to ciebie samej to jest inaczej. Umialabys zyc jakbys miala przed soba list ze zabil sie przez ciebie?

Gość Femikafenistka
"Mam szurnietego syna ktory cale dnie gr na kompie" Dziwisz mu sie ? Spieprzyłas mu zycie siedzac w tej patologii to chłopak ucieka do gier:O Jak ja nienawidze takich kobiet 😠

Gość Femikafenistka
Jak Ci sie syn zabije to dopiero bedziesz miała piekło.

Gość ja_zero
to co mam madralo zrobic? bez kasy we wspolnym mieszkaniu ???????

Gość podpuszczka
sama podbijasztemat i to jest dowód, a za chwile będziesz pisać sama z sobą

Gość podpuszczka
🖐️

Gość ja_zero
do dupy to forum, podbijam temat i sama jestem winna wszystkiemu. Dzieki wam za pomoc !

Gość Femikafenistka
Wzywac policje , oskarzyc meza o znecanie , wniesc sprawe o alimenty na syna , isc do pracy , do pomocy społecznej i dałabys rade ,ale wolisz droge ofiary i niszczyc zycie dzieciakowi.

Gość ...........oj............
jak mamy ci pomóc skoro ty nie chcesz naszych rad?

Gość ja_zero
policja wzywana, ma sprawe w sadzie o grozby karalne, policja nie chce juz przyjezdzac do awantur domowych, a sprawa odraczana bo on sie nie stawia i co dalej?

Gość podpuszczka
2 dni temu WREDNA TEŚCIOWA potem MATKA itp itp. A byki sadzisz az miło :o A jeszcze biedna pokszywdzona studentka :D 🖐️))

Gość Femikafenistka
Policja MUSI przyjezdzac ,jakby Ci zalezało to bys sie tym wszystkim zajeła i popedziła całe towarzystwo.A dzieciaka do psychologa i pokazac mu ,ze istnieje normalny swiat bo skonczy na ulicy pod budka z piwem albo sie powiesi na pobliskim drzewie, MAMO!

Gość kij wam w oko
rozwiedz sie,przynajmniej bedziesz zyla spokojnie bo inaczej sama psychicznie nie wyrobisz i dojdzie do tragedi

Gość kij wam w oko
poszukaj wgoglach pomoc dla znecanych kobiet w swoim miescie

Gość ja_zero
podpuszczka nie wiem o co ci chodzi bo pierwszy raz znalazlam to forum, nigdy tu nie bylam, ale jak nie wiezysz to wejdz na niebieska linie bo tam jestem zarejestrowana

Gość podpuszczka
oki, nie będę cię sprawdzać sorry jak nie ty, ale już mnie wk**** taka jedna, bo non stop cos wymyśla, a daje sie poznać po stylu pisania tzn podobnie buduje zdania jak i ty... A co do twojego to rozwód(na ten czas idz mieszkaj do rodziny, lub koleżanki nie pij alkoholu, bo cię zgubi i to ty będziesz wtedy winna.