Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jan.serce9

Szukam uczucia!

Polecane posty

Gość Jan.serce9

Szukam uczucia chce byc kochanym i kochac jak pewnie wiekszosc z was. Nietylko pieniadze,sex,zabawa!

Gość trelemorelka1111
Lliczy się tylko seks, zabawa i kasa. Niestety. Nie znajdziesz nikogo, kto pomyślałby inaczej. A miłość nie istnieje. Wszystko jest przekalkulowane w Twoim mózgu. Chcesz kogoś żeby się rozmnażać. Ma być ładna, bo to dobre geny. Ma być stała partnerka, bo wtedy znaczy, że masz stały upływ spermy. Życie jest do dupy, a później umierasz...

Gość bo zycie to smiertelna choroba
przenoszona drogą płciową

Gość Jan.serce9
Tak to czytam i tak smutno troche ze tak myslicie, offerma ma duzo racji w kilku slowach,a reszta hmm tylko jedna co jest kochana awy

Gość a my wierzymy w Milosc..
😘

Gość a my wierzymy w Milosc..
.po co "mu " czarny?...pomaranczowy ladniejszy przeciez..:D

Gość Nie mająca juz sił...
widzisz...są ludzie dla których ważniejsze są uczucia...mi daje więcej możliwość przytulenia się do ukochanej osoby niż sex oczywiście nie mówię, że on nie jest fajny...ale bez niego mogłabym żyć... Co do pieniędzy...to co ktoś ma a co nie nie mówi o tym jaki ktoś jest a jaki nie ....ja może i bym chciała mieć kogoś kto by miał sporo kasy ale jakoś nigdy nie zwracałam na to uwagi wiążąc się z kimś...dlatego często było tak że wiązałam się z kimś komu wcale się nie przelewało... zabawa...raz na jakiś czas oczywiście, że fajnie...ale nie zawsze... I co? Może rozumowanie wcale nie przynosi pożytku...

Gość Jestes w moim sercu...
.i wciąż ta sama tęsknota..😘

Gość Jan.serce9
Wlasnie "my wierzymy" i ja wierze ale juz sam niewiem jak tam ktos pisal tylko "sex,zabawa,kasa" smutne to,pomalu tez tak zaczynam myslec .cholera chce krzyczec gdzie uczucie gdzie milosc gdzie to jest tylko wmej glowie ty co piszesz powyzej tez wto wierzysz jak ja? mam czarny nick ale go niepodam. Bo zazwyczaj niepokazoje nie mowie ze mi brak kochania opcowania z cieplym serduszkiem ktore potrafi kochac i niezadawac ran. Gdzie milosc kurna!

Gość oj Jasiu Jasiu....
.Gdybym Cie nie znala to..... Juz dawno bylbys moj...:P:D:D:D

Gość Jan.serce9
"niemajaca juz sil" ty tez to jest nas trzech na tym polu nienawisci,zazdrosci,klamstwa,nieczulosci, polu na ktorym panoje wieczny chlod,jak rozgrzewa sie na chwilke azeby osiagnac swoj cel bezlitosnie kaleczac serce ktore powinno byc mu najblirzsze. Serce kurna ktore krzyczy gdzie znajde drugie takie jak ja gdzie? Swutno mi cholernie stac sie takim jak inne? Niechce tego to niemoje!:(

Gość Nie mająca juz sił...
ja już przestałam wierzyć, że znajdę......:( każda kolejna strata pozbywa mnie części nadziei...i tym razem pozbyłam sie już wszystkiego :(

Gość Jan.serce9
Czuje sie jak Dinozaur ktorego czas juz minol. jakie to smutne. dzisiejsza zeczywistosc kurna mac! eh zycie do czego jestesmy stworzeni. czyto ludzkie? "sex,kasa,pieniadz"

Gość Jan.serce9
" "niemam juz sil"" wiara tez to mam wciaz krazy w sercu ale wlasnie jak dlugo eh zycie do czego zyjemy poco ta walka o milosc czy zwierzeta zyja aby przedlurzac gatunek. Czy ludzie zyja aby .....,

Gość Jan.serce9
Bogdan19s- to nic ino pogratulowac. Wiec wiesz pewnie ze jestes posiadaczem najwieksze skarbu na swiecie wdelug mnie, szczesliwy czyli jest taki ktos jak ty ja nigdy niebylem niestety Bogdan druchu trzymaj to szczescie pielegnoj i dbaj onie ,powodzenia druchu. Mragowo- wlasnie mowie o milosci bez zaplaty czystej nieskalanej ktora zagrzewa do zycia do oddychania milosci bezgranicznej dlaktorej najwieksza wartoscia jest jej droga polowka oddana zreszta taksamo

Gość kolezanka35
matko ludzie!! jak Was czytam,to jestem przerazona! kasa ,seks ... niekoniecznie,naprawde są jeszcze inne uczucia.Jest jeszcze milosc! naprawde! istnieje tez przyjazn,sympatia! :) Ciężko o takie uczucia,ale istnieją!

Gość Jan.serce9
Mawronka- niemam nic przeciw sex,ale nietego szukam i niejest to dlamnie bardzo wazne widzisz ,uczucie czyste bez zaplaty bez ineresowne jak tam poruszylas to dlamnie jest naj! Nr1! To ono pokooje wszelkie bariery to ono ukoi serce i dusze. jak mowie Dinozaur zemnie:( Kolezanka 35- widzisz jakie sa posty i co mowia niemam milosci bezwzglednej malo takich. Oile wogule sa? lepiej wyginac niz zyc wtakim swiecie? Bo dla kazde w wiekszosci to co pisze nieistnieje wogule kurna mac!

Gość Jan.serce9
Pomylilem sie mialo byc "niema milosci" a nie "niemam milosci:)"

Gość Jan.serce9
Mawronka- mialem duzo zwiazkow i gdy juz myslalem ze jestem kochany ze wkacu zdobylem to serduszko ktore kocha ktore pragnie Tylko mnie jak i ja pragolem tego serca tylko jego wtedy okazywalo sie ze tak naprawde jestem sam,ze tamte serce jak i inne pokazoja to co chcesz widziec za odpowiednia cene jak i korzysci ktore czerpia z ciebie,wtedy czujesz bol i zastanawiasz sie co zrobilas co nie tak bylo a po czasie ktory zchladza serce widzisz ze bylas wykorzystywana zaslepiona ze robilas wszystko dla tamtego serca ktore nienalezalo nigdy do ciebie. I to jest snutne!