Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona tym już...

sposoby na mocne paznokcie

Polecane posty

Gość zmęczona tym już...

dziewczyny jak sobie radzicie ze słabymi paznokciami moje okropnie wręcz się rozdwajają :(. Stosuje odżywki, łykałam belisse, merz special - nic mi nie pomaga :( One wyglądają jakbym wcale o nie nie dbała:(. Nawet jak pomaluje lakierem to one się rozdwajają. Jeśli ktoś ma sprawdzone sposoby to będę wdzięczna :)

Gość kitajec hahaha....
tu same z tipsami siedzą chyba hahaha bo nie wiedzą :)

z belissą i innymi preparatami to jest tak ze trzeba przyjmować minimum miesiąc dopiero wtedy pokażą się efekty ja stosuję też utwardzacze do paznokci,nakładam 2 czasem 3 warstwy dobrze działa cytryna trzeba nacierać nią pazurki wymyśliłam też taka mieszankę sok z cytryny,aloes i oliwka

Gość kozetka
wszelkie prace domowe wykonuj w gumowych rekawiczkach- mycie naczyn, łazienki detergentami, podłóg. W ogole nie dotykaj rękoma żadnych środków czyszczących. spróbuj moczyć dłonie w rozgrzanej oliwie z oliwek raz dziennie.

Gość kozetka
wszelkie prace domowe wykonuj w gumowych rekawiczkach- mycie naczyn, łazienki detergentami, podłóg. W ogole nie dotykaj rękoma żadnych środków czyszczących. spróbuj moczyć dłonie w rozgrzanej oliwie z oliwek raz dziennie.

z belissą i innymi preparatami to jest tak ze trzeba przyjmować minimum miesiąc dopiero wtedy pokażą się efekty ja stosuję też utwardzacze do paznokci,nakładam 2 czasem 3 warstwy dobrze działa cytryna trzeba nacierać nią pazurki wymyśliłam też taka mieszankę sok z cytryny,aloes i oliwka

ej gdzie jest moja poprzednia wypowiedź??? ponoć pomaga maczanie paznokci w podgrzanej oliwce czytałam w jakieś gazecie że galaretki i żelki też utwarzają,może to przez żelatynę?

Gość gość
Kwestia podejścia - odżywka totalnie wzmacnia paznokcie, ale przecież wiadomo, że do realizacji celów potrzebny jest czas? Moje paznokcie zanim zyskały na jakości, wiele przeszły, liczne kosmetyki, ale teraz są w super kondycji, więc chyba można?