Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa12345545

Czy warto się spoykac?

Polecane posty

Gość ciekawa12345545

Mam pytanie. Może wydawac się trywialne ale jednak ciekawa jestem opini;) . Otóż czy uważacie, że jak chłopak zaprasza na randkę to powinien zadzwonic a nie pisac smsy? I hm odpisywac np po godzinie, tak się zastanawiam czy wybrac się na tą randkę? Jutro mamy się niby spotkac.Proszę o poważne komentaze. Dziękuje, pozdrawiam.

Gość on_1
Myślę, że smsy mogą być. A że odpisuje np. po godzinie, to może być pare opcji: - jest zajęty w pracy, - ma słaby zasięg w domu i smsy dolatują z opóźnieniem, - może też być np jakimś zapalonym graczem i przy kompie nie słyszy, że dostał smsa ;)

Gość czy Ty aby nie przeginasz

Gość ciekawa123454
Otóż jestem po spotkaniu, może jestem dziwna ale moim zdaniem facet powinien mnie chyba odprowadzic na przystanek tym bardziej, że była 22 było ciemno:/ Może faktycznie za dużo wymagam..Co myślicie?

Gość facet zarośniety
to zalezy ....jak ma cię w d..., to napewno mu się nie chce odprowadzac, zwłaszcza, że zimno jest

Gość ciekawa123454
Chciał się 2 raz spotkac, pytał kiedy mogę itp wziął nr gg ale oprowadzic chociaż mógł z czystej kultury do przystanku, nie mówię o odwiezieniu do domu...

Gość co powiedzą sąsiedzi
jak dla mnie, to z lekka siurka na Ciebie

Gość ciekawa123454
byc może

Gość łooo matko ja tam wolę żeby
obcy facet nie odprowadzał mnie do domu,bo po jednej randce niekoniecznie chcę żeby wiedział gdzie mieszkam :o a jak się boisz wracać o tej godzinie to powinnaś zakończyć spotkanie wcześniej i już :o

Gość lady in bluuu
a ja uwazam ze jak najbardziej powinien cie odprowadzic! po pierwsze z czystej przyzwoitosci a po drugie chyab na pierwszej randce wypada robic dobre wrazenie..a on juz pokazal ze wcale mu nie zalezy..poza tym prawda jest taka ze dzisiejsi faceci manier nie maja wcale..nie puszczaja kobiety przodem..czesto widze taka sutuacje idzie chlopak na ulicy a za nim jakies pare krokow ciagnei sie laska...

Gość glugluglu
A moze byl troche zestresowany i zapomnial Cie odprowadzic? Jak oprocz tego wydal Ci sie interesujacy to mysle, ze powinnas dac mu szanse. Na pewno i Ty ze stresu przy kims, kto Ci sie podobal walnelas jakas gafe ;)