Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccccccccccccc

oto jak załatwiłam kochanicę męża

Polecane posty

Antonio jeśli facet jest w związku i nie umie trzymać małego w spodniach to jest palant jeśli jest w związku i jest zdradzany, to trafił na sukę tyle w kwestii uściśleń a co do Ciebie, to obudź się Ty. bo sam niby na zaliczenie panienek szukasz i pewnie (jeśli to prawda) obiecujesz złote góry, a potem jak przelecisz - zostawiasz i mówisz, że kurwa. i potem się dziwisz, że tylko takie przeleciane na świecie. zajmij się swoim postępowaniem najpierw a potem oceniaj innych.

i to jest właśnie Twój punkt widzenia Antonio to nie ja jestem facetem i w piątkowy wieczór siedzę na babskim forum

a z psychologicznej strony Antonio mogę Ci tylko napisać, że taki wybuch jak Twój świadczy o tym, że miałam rację:)

a teraz to próbujesz się pochwalić jakimiś osiągnięciami, których jednak brak - to też psychologia:)

Tka masz racje ze brak,siedze sobie w szalecie miejskim na nocnej zmianie i zulowm skroilem laptopa.Do tego jestem jeszcze sfrustrowanym prawiczkiem:)Zadowolona?

oj miewam Antonio, ale o tym z Tobą dyskutować nie będę bo o kobiecym orgazmie raczej nie masz pojęcia... proponuję żebyś założył inny topik do takich gadek, bo autorka raczej ma inny problem niż Twoje frustracje:P

mało wiesz o polskim zachowaniu, skoro twierdzisz, że optymizm jest nasz narodową cechą... proponowałam - nowy topik - otwórz - znajdę Cię, bo fajnie mi się z Tobą gada:P

no właśnie próbuję, ale jest jakiś problem. nie jesteś ograniczony, tylko masz kiepskie doświadczenia i to Cię czyni kim jesteś. niestety prawda jest taka, że faceci są tacy przez babki, które postępują jak suki. potem faceci, którzy się z z nimi zadawali stają się podli i kółko się zamyka...

co miałam do powiedzenia to już przeczytałeś. za mało o Tobie wiem, by móc określić Twoją głębię - i czy w ogóle takową posiadasz:P

a co do tego gratisu: skoro jesteś zdrowy to czemu nie oddajesz? czekolady nie musisz odbierać - choć będą Ci ją wciskać...

jeśli bym potrzebowała i miałbyś taką grupę jak ja albo 0, bo można ją przetaczać wszystkim, to byłabym Ci bardzo wdzięczna. co do sterylności to już parę lat oddaję w Czerwonym Krzyżu i gwarantuję Ci, że żadna placówka medyczna w Polsce nie jest tak sterylna jak ta:). Jak każda, która się tym para...