Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccccccccccccc

oto jak załatwiłam kochanicę męża

Polecane posty

Gość kobieto dobrze zrobiłaś
każda forma zemsty jest dobra. należało im się. za twoje łzy i cierpienie. ja też bym tak zrobiła. a ci co piszą żeś głupia niech się utopią w łyżce wody bo sami coś kręcą na boku i tak mówią.

Gość chyba na mózgi wam padło
Jak możecie popierać idiotkę która się nie mści na głównym winowajcy, ale za to wciąga w zemstę niewinnych ludzi? Co ci szmato paskudna zrobili rodzice tej kobiety ze naraziłaś ich na potworny wstyd w małej mieścinie? Swoją mamunię i tatunia też w to wciągnęłaś. Albo teściów? Zrównałas się ze swoim padalcem mężem i tą kochanką. Ty też skrzywdziłas kogoś kto nic ci nie zrobił I to jeszcze starszych ludzi. Jesteś takim samym ścierwem jak oni.

Gość a ja od innej strony
Czym ty się słonko tak ekscytujesz? Przecież ty jej nic nie zrobiłaś, tylko naruszyłaś granice jej intymności, ale nic poza tym. Cóż jej może zaszkodzić zwykłe nagie zdjecie? Opinię zrąbać? A czemu? Pracodawca dostanie, popatrzy, poślini się jak kobitka atrakcyjna i... wyrzuci do kosza bo jego nie obchodzi jej życie pryywatne tylko jakim jest pracownikiem. A że robi sobie gołe zdjęcia? Jej sprawa. Tu nie ma nic co by podważało jej opinię. To samo sąsiedzi - też popatrzą póki żony im nie zabiorą sprzed nosa tego zdjęcia, i co najwyżej, jak ją spotkają, to uśmiechną się z rozmarzeniem jak jej będą mówic dzień dobry:-D I gdzie tu ta twoja " zemsta"? Jeśli zamieściłaś w jej imieniu ogłoszenie na portalu erotycznym, to już teraz się módl, żeby nie była mściwa, bo inaczej będziesz miała duże problemy i to ona będzie się śmiać, a nie ty. Po którymś z kolei telefonie dowie się, dlaczego ktoś do niej dzwoni, ktoś skieruje ją na ten portal. Zobaczy zdjęcie i wtedy już wszystko będzie jasne bo przecież pozna kto jej to zdjęcie robił. Zostaje kwetsia zgłoszenia lub niezgłoszenia tego na policję. Jeśli zgłosi (a powinna) to ustalenie kto zamieścił ogloszenie, z jakiego komputera, jest proste jak bułka z masłem. A zniesławienie jest karalne. Tak sampo jak umieszczanie cudzych zdjęćbez zgody własciciela, szczególnie w obraźliwym kontekście. Jeszcze będziesz ją musiała publicznie przeprosić. No cóż - pieknie się zemściłaś - NA SOBIE :-D

Gość Dlaczego Wy bronicie tamtą
kobietę? Pogieło Was? Jesteście kochankami i boicie się że zona waszego kochanka to przeczyta i zrobi to samo?

Gość inkkkkkkkkkka
jeśli nawet tyo jest to przestępstwo o niskiej szkodliwosci społecznej:) prokuratura ma gneralnie to w nosie.Atorka nie pójdzie siedzieć:) Powiem tyle,że jakbym była skrajnie wsciekła zrobiłabym podobnie,tyle ze zdjecie wysłałabym do żony szefa,podajac szczegóły,jaką mąż ma pracownice:) Myślę że wiecej by zrobiła niż sam maż:)

Gość a ja od innej strony
A gdzie ty teraz znalazłaś książkę telefoniczną z numerami adresami abonentów prywatnych? W moich okolicach już od lat czegoś takiego nie ma - ochrona danych osobowych. I jaki to szczęśliwy traf, że kochanka miała dość nietypowe nazwisko dzięki czemu mogłaś spokojnie, po mieście i po nazwisku dojść kto jest jej rodzicami. No, ale przecież nie możęśz być pewna, że wysłałaś zdjęcie do jej rodziców. A jeśli oni nie mają telefonu? Teraz dużo osób rezygnuje z domowych telefonów na rzecz komórek. Może jej rodzice też. I może wysłalaś jej zdjęcie do jakiegoś wujka- dziesiątej wody po kisielu i jego sąsiadów którzy jej nawet nie znają:-D A ten twój mąż- taki beznadziejnie głupi, że nagą fotkę kochanki w telefonie trzyma? za kogo ty kobieto wyszlaś? NIe dość, że się puszcza, to jeszcze idiota?:-D Przykładaj się bardziej do tych prowokacji, chociaż ... idzie ci coraz lepiej;-)

Gość a propo
bardzo dobrze kazda zdradzana zona tak powinna zalatwic kochanke meza , i jeszcze cos powinnas wymyslec zeby twojemu i nie tylko twojemu chlopu odechcialo sie chodzic na boki, napisz do niego jako ona ze jest nosicielka hiva i bardzo go przepraszasz ale mogl sie zarazic, zobaczysz co lajdak zrobi

Gość Dlaczego Wy bronicie tamtą
Zostanie uniewinniona - nigdy nie była karana. A to było w afekcie :)

Gość inkkkkkkkkkka
w kk pisze do 2 lat,DO.W praktyce jeśli nie dotyczy to osoby publicznej wymiar sprawiedliwosci bardzo ogranicza karę,oczywiscie moze się okazać ze np bedzie grzywna plus karalnosc w papierach,ale nie więzenie.

Gość uuuuuuuupuuuuuuuuuupuuuuuuup
autorko nie łam sie są metody ,żeby cie nikt nie znalazł a można większej chryi narobić ;) trzeba wiedzieć jak się ukryć...w sieci jak chcesz możesz pozostać anonimowym ;) pogadaj z jakimś hackerem podkreślam dobrym albo takiego poszukaj ;)

Gość notabene mea culpa
Wiezienie nie, ale zawiasy i grzywna na pewno. BTW - dobra prowokacja :D

Gość jeśoli to prowokacja to udana
jeśli prawda troche sprytu i jak widać wszystko się da ;) teraz szpiedzy i detektywi idą w kąt bo ich miejsce zajmują hackerzy(lub cyberprzestępcy).ruszcie głową ...tylko trzeba wiedzieć

Gość o bozele przyleciala tu ta
oczywiscie, ze to prowokacja 😴 uwierzyliscie, ze znala nie tylko jej rodzicow, ale tez sasiadow?:D musialaby znac chociazby ich nazwiska, a przeciez nie sa z tej samej "pipidow":D slabo przemyslana prowokacja 😴

Gość o bozele przyleciala tu ta
zadajcie sobie pytanie, jaks sie nazywaja sasiedzi osob, ktore znacie z widzenia i do tego mieszkjacy w innym miescie?:D

Gość netoperek rowerek
ok a jak autorka jeśli to podobna jej prowokacja jak ta z tym filmem i nagraniem z dyktafonu jak mąż były o następnej żonie sie źle wypowiada...pamiętacie ??zruchała byłego męża tamten zaczą obgadywać następną ta wszystko nagrała i jej wysłała i druga żona wyprowadziła się potem do mamusi zbytnio podobne

Gość ale bambus z niego
dobrze zrobilas :D:D:D:D nie bylo to zbyt madre moze :D ale chyba tez bym tak zrobila :D:D:D dobrze jej tak

Gość w zasadzie to tylko się
ośmieszyłaś. Ukarałaś kochankę, a jak ukarałaś niewiernego męża? To on jest tutaj głównym winowajcą, bo to on Ciebie zdradził.

Gość carra mea
Przeczytałam tak po łepkach . Napiszę coś ku przestrodze, przed robieniem gołych zdjęć kochance telefonem. Byłam z synem u znajomych, on ma kochankę od 3 lat , prawie oficjalną. Siedział z nami przy stole i bawił się dwoma telefonami. przesyłał jakieś "wiadomości"przez bluetooth (chyba tak to się pisze) po chwili z drugiego pokoju, przyszedł mój syn , że dostał jakieś zdjęcia na komórkę , zobaczyłam jedno i zdębialam, wykasowałam była na nim naga kochanka faceta w "fikuśnej " pozie nie znam się na przesyłaniu zdjęć, wiadomości za pomocą bluetooth nie wiem co facet pokićkał , że te zdjęcia poszły nie na ten telefon co trzeba..........a jak by poszły na telefon jego syna????? Jak ktoś pozwala robić sobie zdjęcia telefonem, sam nie szanuje swojej prywatności, szczególnie jak w domu kochasia są dzieci i mogą zajrzeć do telefonu

Gość popieram jak najbardziej
uważam, że działając pod wpływem emocji i tak byłaś dość opanowana :) chociaż niektórzy tutaj twierdzą, że jesteś nienormalna są w dużym błędzie. ;) po prostu im samym taki dobry pomysł nie wpałby do głowy! :D też uważam, że kiedy jakaś laska ma odwage robić sobie nagie zdjęcia musi sie liczyć z konsekwencjami i z tym, że foty ujrzy cały świat. ;) w tym jej rodzice, pracodawcy, znajomi i jakieś zboki będą sobie walić przy tych zdjęciach. :) uważam autorko, że to co zrobiłaś było działaniem jak najbardziej pouczającym dla niej - teraz juz nigdy żadnemu facetowi nie wyśle nagiej foty. :) zastanowi się tysiąc razy, zanim zachce jej sie bzykać z cudzym mężem. w 100% popieram to co zrobiłaś. :)