Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slimcamelia

trabienie, gwizdanie itp /

Polecane posty

Gość slimcamelia

Dlaczego faceci sa takimi idiotami, ze nie mozna wyjsc w spodnicy nie wywolujac pierwotnych reakcji ?

Gość slimcamelia
dla mnie jest to prostackie i zalosne:D

Gość slimcamelia
a wam dziewczyny cos takiego sie podoba ? dlaczego te dupki sami robia sobie wstyd ?

Gość slimcamelia
serio ? ja np odbieram to tak, jakby mnie traktowal jak jakas nieskomplikowana pipcie, ktora jeszcze podejdzie i zagada

to zalezy jaki masz styl. ja z racji wieku zawsze chodze zakryta - zadnych dekoltow i miniowek. natomiast sa kobiety ktore przyciagaja uwage tylko dlatego ze odslaniaja troche ciala- wtedy wiadomo o co chodzi.

Gość slimcamelia
jesli zakladam mini, nie zaloze duzego dekoltu - gdzies musi pozostac niedosyt ;) z reguly zbytnio nie zakladam duzych dekoltow...mam bardzo duze piersi a chce zeby ludzie patrzyli mi w oczy nie na klatce piersiowej, a na twarzy ale spodniczke lubie zalozyc+do tego obcaski, ale tez zeby nie wygladalo, jakbym miala isc na nocna zmiane...:P i wkurza mnie gdy zaczynaja trabic, bo zawsze staram sie jakos stonowac swoj ubior...

jesli masz duze piersi to sie nie dziwie. ja sama kiedy rozmawiam z kobietami o duzych piersiach nie moge sie powstrzymac zeby tam nie patrzec. wiec chowaj ten piekny biust, bo mezczyzni nie potrafia sie tak dobrze kontrolowac i spowodujesz jakis wypadek :P

Gość slimcamelia
chowam, pokazuje sie w duzym dekolcie tylko swojemu mezczyznie :) i ewentualnie gdy jestem w babskim gronie :) a tak po prostu momentami czuje sie nieco jak obiekt seksualny, jak facet zbyt pozadliwie patrzy mi tu i owdzie, wiec raczej unikam duzych dekoltow publicznie...