Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość postanowilam

Znowu bede zimna suka!

Polecane posty

Gość postanowilam

Bylam taka kilka lat temu i lepiej na tym wychodzilam. Pozniej mialam parcie na powazny zwiazek i prosze, facet mnie olewa. Nie zebym sie narzucala albo podawala mu na talerzu (wszystkie milosniczki "zolz" i innych teorii prosze zatem o wstrzymanie sie z wykladami) po prostu nie robie mu kuku. A jak im zawracalam w glowie i pozniej odtracalam to tak za mna latali ze hej. Wystarczy ze ich nie odtracasz a juz maja Cie gdzies. I zanim ktos napisze ze dobrze mi tak bo sama tak robilam- jest jedna istotna roznica, ja im nie robilam zadnych nadzieji, wrecz mowilam zeby nie liczyli na wiele a facet jest pod tym wzgledem nieuczciwy bo chociaz wie czego ja od niego oczekuje to nie powie mi prawdy ze ma to gdzies tylko stara sie mnie zwodzic jak najdluzej. Koniec z tym, od jutra bede taka jak kiedys!

Gość a komu chcesz udowodnic
ze nie potrzebujesz milosci mimo ze to nieprawda?

Gość wróć do tamtego topiku
o ile jestes tą samą osobą

Takie w życiu zawsze mają lżej. Nie warto być dobrą, kochaną, zawsze miłą, szczerą i kochaną kobietką. To w dziesiejszych czasach się nie opłaca i warunkuje zawsze jedno-ZOSTANIESZ SKRZYWDZONA.

Gość SUPER KUP SOBIE KSIAZKE
JESZCZE O ZOLZACH! pare lat temu taka bylas i dobrze bylo??? poczekaj, az bedziesz miala ok. 30, wtedy sie przekonasz ile sukowatosc jest warta u MEZCZYZN:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość hahahahahhahahahaa
"A jak im zawracalam w glowie i pozniej odtracalam to tak za mna latali ze hej." buahahahahahaha, jaka ty cudowna jestes!!!!! "ystarczy ze ich nie odtracasz a juz maja Cie gdzies." to sie nazywa PEWNOSC W ZWIAZKU, dzieciaczku, a nie olewanie. dorosniesz-zrozumiesz.

życie mnie nauczyło, że większość babek dobrze na tym wychodzi. ale ja nie umiałam być zołzą i jeśli facet szukał zołzy to zawsze ją znalazł - za moimi plecami hehe. na byciu kobietą kochającą i dbającą o swojego faceta wyszłam jak najbardziej do przodu i wiem, że mój facet jest wart tych obiadków, kolacyjek, prania skarpetek i całej reszty - bo to docenia.... traktuj swojego kochanego tak, jak byś chciała być sama traktowana - to powtarzam czasem mojemu chopu - i działa:):)):)