Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nocny Darek

Wiele kobiet uważa facetów za roboty

Polecane posty

Gość Nocny Darek

Niestety to jest smutne. Wiele kobiet marzy o księciu jak to On musi być idealny. W związku najlepiej aby "działał" 24/h. Coś spartaczy i już foch. Najlepiej aby wszystko umiał od informatyki, po budowlankę i miał super kondycje fizyczną. Mało kobiet, które uważa, że facet to też człowiek ma wady i zalety

Gość Nocny Darek
To cieszę się, że takie są :) Ale niestety spotykam i takie zaborcze. Na koncerty nie, na mecze nie, na wspólne wypady nie

Gość Beatka sdsd
Dareczku ja Cię przygarne :P

Gość Nocny Darek
Najlepiej aby był modelem, który będzie niewolnikiem. Dobra lecę spać. Dobranoc Wam :)

Gość Nasredinnnnnn
To niestety jest prawda, kobiety używają facetów, ale również mężczyźni używają kobiet. Miłość zdarza się bardzo rzadko, może 1%, ale zapewne przeszacowałem.

a czy Wy panowie jesteście takimi aniołkami? Czy na wszystko pozwalacie swoim kobietom? W związku trzeba ustalić pewne granice, na co się godzimy, co akceptujemy, a co nie. Ja bynajmniej sądzę, że związek to również zobowiązania... skoro mam faceta, to nie umawiam się na imprezy z innym chłopakiem i byłoby mi smutno gdyby facet bawił się do rana z koleżaneczkami... A powiem Ci, że z tym generalizowaniem to też przesada. Ja byłam baaaaaardzo wyrozumiała i akceptowałam wiele (wydaje mi się, że aż za wiele) a i tak dostałam kopa w d... :) no tak, dziewczyny alarmują, gdy coś jest nie tak, faceci mówią po prostu "nara" :/ dupki ;):):):):)

Gość halo halo hola
Co to znaczy facet pipka?

Pieniądze jak praca są tylko dodatkiem do życia by spełniać swoje marzenia

Gość możesz zrobić też tak
nocny dareczku może trafiasz na same niedojrzałe lub małolaty jakieś. strzelanie focha o cokolwiek wydaje mi się takie infantylne. Brzydki niski beznadziejny>>>>zaciekawiłeś mnie swoim pesymizmem :) lubię takie trudne przypadki :classic_cool:

pesymizm 1. «skłonność do dostrzegania tylko ujemnych stron życia» 2. «pogląd filozoficzny głoszący, że na świecie jest więcej zła niż dobra, a życie ludzkie jest bezustannym cierpieniem» a co jeżeli życie nie ma dodatnich stron a w najlpeszych wypadkach neutralne? czy nie dostzrgeanie czegośczego nie ma to pesymizm?

Gość możesz zrobić też tak
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) jasne, jakby życie było takie beznadziejne, to nie byłoby kafe :classic_cool: