Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fundor

Samotność

Polecane posty

Gość htryron
"Fundor poprostu jestes zwykla spokojna dziewczyna a faceci tego nie doceniaja, lataja za glymi przuchami i dziewczynami ktore daja sie szybko przelizac" ah, te ougolnienia 💤

Gość dandkapianka
Portal randkowy aktem desperacji ??? No co Wy ! W dzisiejszych czasach, gdy ludzie zaganiani i zapracowani, internet to czasami jedyne miejsce gdzie mozna kogoś poznać !! Ja od roku jestem w związku z facetem poznanym właśnie na sympatii :) A oprócz niego poznałam kilku innych, którzy są moimi przyjaciółmi, lub klegami !

Nikt nie ma mi nic do poradzenia? Idą święta, a ja nawet się nie cieszę. Na nic nie mam ochoty :O

to myj okna--pomóż mamusi. Facet nie zając nie ucieknie,cnote zdążysz jeszcze stracić i zrobić mnóstwo lodów:P a teraz marsz do czegoś pozytecznego!

"To myj okna - pomóż mamusi". Na lepszy komentarz cię nie stać? Tak się składa, że posprzątałam na święta 3/4 domu, bo moja mama pracuje, więc daruj sobie takie komentarze, bo nie jestem pustą laleczką z umalowanymi paznokciami, która nie potrafi nic zrobić, jak tylko się żalić. A lody zamierzam jeść tylko te ze sklepu ;) Jaka szkoda, że zamiast spróbować zrozumieć, pocieszyć, poradzić, to wolicie złośliwie skomentować. Życie wam się nie ułożyło, czy jak, że jesteście pełni złośliwości?

Gość oj kochana
nie martw się niczym, chyba, ze za 10lat, ale to i tak nie będzie powód do zmartwień. Nic na siłe.

mam Cię żałować ze masz 17 lat i jedynym Twym zmartwieniem jest brak pryszczatego adoratora---zapomnij:P z resztą pomarańczowy nick''tacy sami''to ja,a wiec troszkę Cię pocieszałąm :D pa!

Sami - jesteś okrutna :P ale pryszcze można wyleczyć :D I tak, powinnaś współczuć, przypomnij sobie swoje naście lat, burzę hormonów, nawał myśli i banalne, a jednak ogromne w tymże wieku smutki :classic_cool:

zajmij się jakimś sportem i bądź w tym dobra np sztuki walki jakis bjj ,albo inne cuś nic tak nie jara faceta jak kobitka fighterka :) I zacznij flirtować z facetami dla beki tak żeby oni myśleli że mogą cię przelecieć ,a ty im tego nie dasz ,albo dasz odpowiedniemu. Mówi ci to 25letni facet

Nie mogę uprawiać sportów z przyczyn zdrowotnych :O Boże, jestem do niczego 😭 Naprawdę facetów nie interesują wartościowe dziewczyny? Które się szanują, poważnie traktują miłość, drugą osobę, są naturalne? Muszę się wbijać wiecznie w krótkie kiecki, pastwić się nad swoimi stopami w szpilkach i mieć zawsze ułożone włosy i pomalowane oczy? :O To ja dziękuję za jakikolwiek związek.

dla mnie dobrze prezentująca dziewczyna powinna mieć dobrze dobraną fryzurę i kolor włosów do twarzy , cienkie brwi ,a nie jak u faceta :P , i ubrana klasycznie.

Mam ładny kształt brwi, włosy do połowy pleców bo lubię, jak są długie, kolor naturalny... hm, raczej ciemny blond, w słońcu widać trochę rudych refleksów, albo ogólnie naturalne, jaśniesze pasemka, bo z wiekiem włosy mi ściemniały. Takie trochę falowane ;)) Ubieram się różnie, do szkoły w trampkach/glanach bo tak najwygodniej. Najczęściej zwykłe jeansy, bluzka w jednym kolorze podkreślająca talię i na to narzucona jakaś bluza, sweter. Czyli niczym w ubiorze się nie wyróżniam. Lubię dodatki, np ciekawe kolczyki, łańcuszek.

no i spoko wyglądasz myślę ze fajna laska z Ciebie. Trochę więcej wiary w siebie i w ludzi . Głowo do góry, pierś do przodu ,a będzie dobrze :) pozdrawiam